Tema: 33$ SNG - evi na FT -u ( normal speed )
Da li netko od forumaša igra ove stakese ( i više ) na full tiltu i kako vam ide ?
Ja sam ih počeo igrati prije možda 2 tjedna ( i nisam skupio neki volume na njima ) i mislim da ih više neću igrati, nego da ću grindati ove od 11 i 22$, pa kasnije eventualno promijeniti site. Radi se o tome da su ti od 33$ ( a prema tome pretpostavljam da su i viši stakesi ) prepuni winning igrača i mislim da ih jednostavno nema smilsa igrati. Naravno, neki od tih likova će biti u plusu, ali varijanca je ogromna i dugoročno, mislim da se ne isplate nikome. A da ne pričam o tome kako treba 10 min da se napuni 1 stol.
Evo samo jedan primjer od jučer da vidite kakvi se igrači regaju na jednom takvom SNG-u.
ZenState - 1796 games, 1% ROI
vierika - 8678 games, 9% ROI
titi_br - 1347 games, 13% ROI
spudboy11 - 1928 games, -3% ROI
lebed1682 - 2879 games, 5% ROI
heehaw13 - 810 games, 11% ROI
faarcyde - lockani statsi, ali lik je instruktor na cardrunnersima
Sammi Cheng - 2397 games, 14% ROI
Znači samo jedan slightly loosing player i jedan break even, a ostali sve winning igrači. Kakva je situacija na pokerstarsu i na ostalim siteovima što se tih limita tiče ?
Evo par zanimljivih postova na temu varijance i table selectiona je napisao jhub, pa bih preporučio da pročitate ako već niste. ( 2 su dijela )
http://jhub3000.livejournal.com/#asset-jhub3000-87736