PS range računa prema Sklansky-Chubukov rangeu i to kao prosjek protivnikovih rangea, dok Wizzard uzima svaki protivnikov hand u rangeu i onda izračuna naš range (također prema Sklansky-Chubukov rangeu).
Zato se kod spotova s više protivnika zna dogoditi da ubaci ili izbaci pojedini hand.. npr. 77, AJ ili 77, AT.. no nemoj se previse opterećivati s time.
Dodao bih još da prilikom analize rangea obavezno otvoriš graf i vidiš koliko range pada u odnosu na edge, to nam govori kako se ponaša protivnikov range prema našem, tj. koliko je pojedini spot close.
Na drugo pitanje ćeš teško dobit odgovor, odigraj nekih 1000 turnira da bi otprilike vidio koliki ti je ROI, nakon toga se možeš poigrat s nekim variance kalkulatorom da bi znao koliko turnira trebaš odigrat za određeni profit.
Budući da igraš tek 6 mj. ja se na tvom mjestu ne bih opterećivao profitom, svakodnevno vježbaj i rezultati će doć. Pod svakodnevno mislim doslovno svakodnevno: markiraj nejasne handove prilikom igre, analiziraj ih a možeš ih i postat na forum, i obavezno radi na p/f fazi u Wizzu (budući da igraš turbno strukturu di se dosta brzo dođe do p/f faze to je jako bitno).
Ja u HEM-u filtriram određene situacije (npr. bubble: BTN unopened; BTN 1 limper, BvB calling pushes...), uz pomoć WizHUD-a ih prebacim u Wizzard i onda se poigram s protivnikovim rangeovima i prema tome gledam moj range.
Bitno je radit na usavršavanju vlastite igre a rezultati nek se brinu sami za sebe... IMO
But they were suited...