Tema: jokerstars cashout
Pozdrav svima!Kakova je to sad nova fora da se ne može više "keširat" sa starsa na VISU?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Pozdrav svima!Kakova je to sad nova fora da se ne može više "keširat" sa starsa na VISU?
ovo prvi put cujem :S kad si probao cashoutat ??
može se...
a da ubuduće izbjegneš komplikacije, osposobi moneybookers
Hehe, više od nekoliko puta.Sad kad idete na cashout, ima 5 opcija:moneybookers, NETeller, WireTransfer, " Check in US dollars (ili eur)", i cashout request to direct bank transfer.Prije je tu bila opcija cashout direktnu na vašu VISA karticu. Koje da biram od navedenih? Ili baš moram na moneybookers?
koji debilizam a bitno da se sa visom moze depositat .... vrh kretenizma....
da bi dobio opciju cashoutanja preko vise, moras preko nje barem jednom depositat. case closed
prije pljuvanja bilo bi lijepo da se sami educirate... ako išta više iritira od gluposti siteova, randomizera karata i HŽ-a onda je to kad neupućeni umjesto da pitaju ili provjere rečeno napišu nešt tipa "vrh kretenizma" i valjda su sami sebi kul. Nije riječ samo o ovoj temi i ne govorim ovo bilo kome posebno već se zadnje vrijeme sve češće prikupljaju postovi koji ne pomažu ničemu već služe samo da bi se pojedinci zadovoljili (uključujući i ovaj post, ali više ni sam ne znam gdje bih ovakav komentar ostavio pa sam odabrao posljednju temu kojoj se pojavljuju "smješni" komentari)
Zadnji popravljao iAcesHigh (27-01-2011 21:05:45)
prije pljuvanja bilo bi lijepo da se sami educirate... ako me išta više iritira od gluposti siteova, randomizera karata i HŽ-a onda je kad neupućeni umjesto da pitaju ili provjere rečeno napišu nešt tipa "vrh kretenizma" i valjda su sami sebi kul. Nije riječ samo o ovoj temi već se zadnje vrijeme sve češće prikupljaju postoji koji ne pomažu ničemu već služe samo da bi se pojedinci zadovoljili (uključujući i ovaj post, ali više ni sam ne znam gdje bih ovakav komentar ostavio pa sam odabrao posljednju temuu kojoj se pojavljuju "smješni" komentari)
+1
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora