Truman napisao:kontam i ja da imam los rezultat, ali je stvar u tome da ne mislim da igram toliko lose. Redovno mi se desava da protivnik igra preflop potpuno besmisleno, tipa prati moj raise ( AK ) sa 43s i izadju mu dve cetvorke i naravno triling mi ne padne na pamet i izgubim sve za stolom. Ili raisaju pre flopa 106s i dobiju straight i slicno...Zeleo bi da znam kako da igram protiv toga jer s tight igrom cini mi se da sam redovno u gubitku jer se stalno slupam iz vec navedenih razloga...
U pokeru se baš ne može generalizirat, ali kad bi išli generalizirat rekao bi ti da protiv takvih igrača igraš tight i straightforward. Znači nemoj betat i rejzat bez henda ili bez potencijalnog henda tj. sa hendom gdje te on dominira ili u kojem nemaš dovoljno equitya... tipa TPTK je nuts protiv njih u 90% slučajeva i na ok bordovima možeš betat sva 3 streeta za value, ali isto tak nemoj overplayat neke hendove (većinom mislima na JJ+, AK), puno puta ćeš morat bacit neke premium hendove na nekim bordovima. Uglavnom nisam ti reko niš pametno jer se to ne može tak reć. Moj savjet ti je da što više igraš i što više pručavaš hand history od drugih igrača i sam uočiš koji su to spotovi u kojima možeš tražit value tj. u kojima si većinom slučajeva beatan. Svaki početak je težak, jbg, tako ti je to i u životu i u pokeru i moraš puno vremena uložit da bi te se to na kraju isplatilo... sretno
...old people at weddings always poke me and say ''you're next'' so i started doing the same thing to them at funerals