Tema: Erste banka
Eto imam nekih problema vezano za isplatu na Fulltiltu .Prije nove godine sam otiso u banku podici nekih 130 dollara i ova koka iz banke mi je zabunom dala 300 dollara nisam htio nista govorit jer je njih 3 gledalo u monitor tamo i svi su se slozili da je 300 bilo na kartici .Bas sam sad gledo nesto po mailu i vidim da sam dobio email od tilta .
Dear Hrvoje Horvat,
We are writing to you in relation to the following Credit Card withdrawal(s):
We have been informed by our third-party processor of an error in processing your withdrawal. Due to a technical issue it has been double credited to your credit card.
This issue has now been resolved and the incorrect credit will be reversed within the next 3 - 5 business days.
We apologize for any inconvenience caused by this issue. Thank you for your understanding.
If you have any questions please reply to this email.
Sincerely,
Full Tilt Poker Support
U cetvrat sam withdrawlo 100 dollara probao sam nekoliko puta ici na make deposit probat bar 10 dollara deposat da vidim jesu sjele na karticu da neidem bezveze u grad ako nisu sjele .Mene zanima dal ce mi sad fulltilt ili banka isplatiti tih 100 dollara ili sam jos 70 duzan banci ;D .Poslo sam fulltiltu pre par dana email i tocno to pitanje postavio i nisam dobio nikakv konkretan odgvor dali je itko imao slicnih iskustva??
Ovo je ne dva, ne tri, ne četiri, ne pet, već ŠEST razloga zašto smo ispred svih!!!