"Legalno" je kao i poker u studenskom domu sto se igra svaki dan i na mnogim drugim mjestima! U Osijeku, bar koliko ja znam nema legalnog pokera pa ga ljudi svejedno svakodnevno igraju! Kako cu platiti dealere i prostor, ja necu nikako nego kuca uzima 10% od svakog upada kao i na svakom turniru na svijetu!
Ja sam samo imao dobru namjeru organizirati nesto, svi vec znate kako to sve ide i funkcionira i kako tema odmice sve mi se cini da vi mislite kako ja pokusavam izvuci neku korist od toga svega, i moram priznati da mi se to nimalo ne svida!
Prije mjesec dana sam cuo da se tamo igra poker, ja i dvojica kolega otisli smo jednu vecer, sjedili tamo sat vremena, popili kavu i pricali s gazdom dali su voljni organizirati turnir za nas studente po malo manjoj cijeni i on je rekao da nema problema (inace upadi su 50, 100 ili 200 kn, kako koji dan), samo da se najavimo dali dolazimo ili ne, a on ce nam cuvati termin utorkom!
Poker se igra skoro na svakom cosku, u domu, po stanovima, po kaficima pa tako i tamo...koliko znam vec dosta dugo i nikada nije bilo nikakvih problema!