Ne igram SNG-ove i ne kužim slovenski.
Aces, ovi komentari tipa "drži se wizza i zarađivat ćeš..., nemoj previše vremena trošit na ovom" su smiješni i ne pridonose raspravi.
Ova situacija je specifična i zato se nikakvi SNG toolsi ne bi trebali koristiti za izračun push rangea.
Aces je ovdje koristio wizard prema kojem ovdje treba zgurati oko 10 % handova. S druge strane uspješan SNG igrač misli da ovdje treba gurati oko 35%, što je ogromna razlika.
Zanemarivanje ovakvih situacija, koje se često pojavljuju kod ozbiljnih SNG igrača, koji igraju veliki broj SNG-ova, je veliki leak.
Osobno bi ovdje gurao i više od 35 % handova, ali ne puno više( možda nekih 40 %). Već sam gore djelomično napisao zašto mislim da treba gurati širok range, pogotovo ako blindsi imaju tight calling range, a to je užasno nepovoljna situacija za nas u odnosu na drugi najmanji stack na stolu.
Ovdje još imamo FE, a ako razmislimo o mogućem razvoju situacije ako foldamo, vidjeti ćemo da je situacija za nas dosta loša.
Kad se nađemo u ovakvoj situaciji na bubbleu gdje imamo najmanje chipova, uvijek moramo razmišljati unaprijed o mogućem raspletu situacije s obzirom na drugi najmanji stack.
Već sam to negdje napisao na forumu, ali ponovit ću opet. Mislim da bi svatko tko želi ozbiljno igrati SNG-ove trebao pogledati
SNG system od Jackala na Cardrunnersima. Pogledao sam puno instructional videa za različite vrste pokera i nisam još naišao ni na što bolje i korisnije od ovoga.