Re: $22 9men, Q9o bubble
Jedna sitnica, ne bi li ovdje trebali modificirati nas range, zamijenimo Ax, x=slabi kicker sa niskim suited connectorima jer se bolje nose protiv njihovih rangeova
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Jedna sitnica, ne bi li ovdje trebali modificirati nas range, zamijenimo Ax, x=slabi kicker sa niskim suited connectorima jer se bolje nose protiv njihovih rangeova
ribaaaaaa napisao:Ova situacija je specifična i zato se nikakvi SNG toolsi ne bi trebali koristiti za izračun push rangea.
nakon ovakvog tvojeg komentara s tobom nemamo šta raspravljati o SNG - evima, prvo moraš naučiti neke osnove da bi mogao voditi argumentiranu raspravu...
Već sam napisao da uopće ne igram SNG-ove, ali očito su mi neki koncepti puno bolje poznati nego tebi i Acesu s obzirom na to da uopće nemate pojma o ovakvim specifičnim situacijama gdje su izračuni wizarda jako off.
Čak nije u tome problem, nego mi se čini da nemate pojma o nekim temeljnim stvarima vezanim za bubble play, a to su stvarno osnove igranja SNG-ova.
To što ne igram SNG-ove ne znači da ne mogu procijeniti kvalitetu nekog coaching materijala za njih.
Igrao sam ih jedno kratko vrijeme na Starsima prije nekoliko godina i mislim da je ova serija filmova( ima ih 10) dovoljna za uspješno igranje bar mid stakes SNG-ova. Ukupno se sastoji od više od 500 minuta u kojima se detaljno objašnjavaju svi bitni SNG koncepti.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora