Nedavno sam bio u situaciji kao i ti. Nista , al bas nista nije prolazilo, bez obzira na nacin igre i handove ja bih popusio. AA na bb, sb me blefira sa 67 i vuce allinn, ja naravno pusim jer su njemu dosla 4 jebena pika i to prva karta na flopu jebeni A :card_spade tako da jos vise boli (brza verzija one zidovske, "dabogda imo, pa onda ne imo" ). Bio sam sretan kad bih s qq naletio na kk ili aa, jer me je bar dobio jaci hand
Uglavnom,
1. Kad sjednes za komp i imas filing da ne mozes dobiti sto god imao u ruci- NE IGRATI
2. Kad se uhvatis u mislima kako te sreca ide ko maru kriv kurac- NE IGRATI
3. Kad razmisljas "jel mi se igra ili ne?"- NE IGRA TI SE
U biti NE IGRATI ako ti u mislima postoji i najmanji tracak sumnje u to da ces dobiti.
Ne mos dobit s ocekivanjem da ces izgubit.
Ako ne igras svoju A igru ne mozes dobit, tilt uglavnom navede ljude da divljaju pa zdonkaju u kratkom vremenu neku lovu, taj se vidi, zaboli i prode, po meni je gori tilt kad te "zagusi" i pocnes gubiti zbog filinga da ne mozes dobiti stogod radio pa se pocnes povlaciti, igrati neku drugu igru od svoje klasicne ne bi li se nesto promijenilo. Takav tilt zdere malo po malo i teze ga je primjetit, slicniji je downswingu nego tiltu, ali ipak je i to samo tilt.
Pogledaj film, daj ispit, "srecu" isprobaj na jednom stolu ili turniru (ovi novi Fifty na PS su odlicni za to), cisto da ti se vrati osjecaj da opet mozes pobjedivat, odnosno da igras svoju A igru bez grca.
Proanalizirat handove na kojima si pusio i uvjeriti se da je u pitanju bila samo zla sreca, isto pomaze, bar odagnava sumnju da je krivica u tebi. Ako je bio bad play onda se pokusat sjetiti u kakvom si stanju bio kad si tako odigrao, nauciti to stanje prepoznati i naravno kad dodes ponovo u takvo stanje- NE IGRATI.
Ni lova ni ribe nece pobjeci, samo su klik daleko u svako doba dana i noci, tvoje je samo da budes spreman bacit mrezu.
Postoje tri vrste lazi. Mala laz, velika laz i statistika.