Re: Uplata-Isplata s Visom Electron karticom(PBZ) na Full Tilt

Ne brini zbog toga..

I'm so broke, I can't even pay attention.
00

zasto..molio bih malo opsirnije...ako moze

00

Zato sto je ovo Hrvatska sine

I learned a ton from the book previously written by Barry Greenstein:
-When someone dies and has a heart attack, let him lay there and die, and divide the money evenly.
-Have your wife come with you for good sex, if she isn't in the mood, then find a prostitute.
-Stay up all night to keep the fish playing, if all else fails, find a teammate to play while you are off.
00

29

LukaAlterEgo napisao:

pitanje: nedavno sam počeo s on-line pokerom, uplatio sam nekih 13 $ putem Visa Electron kartice, i sada sam se nekako popeo na 100 $. koliko shvaćam, isplatiti mogu samo onoliko koliko sam i uplatio (13 $) a Visa ima minimalni limit od 100 $? Da li to znači da ako uplatim recimo 100 $ ću moći napraviti dvije isplate od 100 $.

P.S. novce sam uplatio sa žiro računa PBZ banke, a ne deviznog (je li to problem)

Hvala

na VISU electron mozes isplacivat $50-2500 u roku 24h nije bitno devizni il ziro(nema nikakav limit kolko si uplatil pa da tolko isplatis)..samo je mali problem kod full tilta prvo moras par puta uplatiti da bi pod withdrawal imal opciju da isplacujes na tu karticu s koje si uplacival..kad si u mogucnosti isplacivati na tu karticu pod withdrawal ti pokraj VISA kartice pise "Select" a ne vise "learn more" kolko se sjecam..

Money isn't everything...unless you're playing in a rebuy tournament.
00