Tema: PokerPro $100 freerollovi
Poker770 freeroll turniri su opet tu! PokerPro vam je opet organizirao seriju odličih freerollova i zato si rezervirajte sljedeće nedjelje i osvojite svoj dio od $100 nagradnog fonda.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Poker770 freeroll turniri su opet tu! PokerPro vam je opet organizirao seriju odličih freerollova i zato si rezervirajte sljedeće nedjelje i osvojite svoj dio od $100 nagradnog fonda.
naravno..zadnjih 10 ostalo ja deep rejz sa KK,juve seronja reraise sa AK ja reraise on olina i 678 flop turn A river A... i odoh ja BOLESNO!!!
Nemoj govoriti gluposti. Nema potrebe za "seronjama", znam tog lika i dobro igra.
hehe,naravno da je trebao bacit..ma trebao je i kompjuter ugasit iza sebe
danas sam se vec ohladio,nije decko kriv kaj ima srece
ja zato uvik u chatu napisen sta iman,da me ne natkupe...probaj i ti
hahahahah sreca,sta ti mislis kolko puta ces dobit sa kk protiv ak?mozda 95% ? jbga sad ti tu places jer je to bilo prije finalnog nekog frerolla....
Duke of Hazzard napisao:hehe,naravno da je trebao bacit..ma trebao je i kompjuter ugasit iza sebe
danas sam se vec ohladio,nije decko kriv kaj ima srecehahahahah sreca,sta ti mislis kolko puta ces dobit sa kk protiv ak?mozda 95% ? jbga sad ti tu places jer je to bilo prije finalnog nekog frerolla....
pa nadam se barem 8 od 10,kaj se plakanja tiće htio sam izbacit ljutnju iz sebe a ak te smeta ne moraš čitat i slušat moj plač
lord1911 napisao:Duke of Hazzard napisao:hehe,naravno da je trebao bacit..ma trebao je i kompjuter ugasit iza sebe
danas sam se vec ohladio,nije decko kriv kaj ima srecehahahahah sreca,sta ti mislis kolko puta ces dobit sa kk protiv ak?mozda 95% ? jbga sad ti tu places jer je to bilo prije finalnog nekog frerolla....
pa nadam se barem 8 od 10,kaj se plakanja tiće htio sam izbacit ljutnju iz sebe a ak te smeta ne moraš čitat i slušat moj plač
uopce mi ne smeta ali kakvih 80% si normalan,budi sretan ak si u prosjeku
Neznam, mozda bi ja morao promijenit site jer meni KK vs AK prolazi u samo 70% slucajeva
Ako na poker777 prolazi u 80% onda se tamo selim
Postoji razlika između izbacivanja ljutnje i vrijeđanja drugih ljudi pri tome.
Ja ću ti ozbiljno odgovoriti:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 69.881% 69.46% 00.42% 42815124 261288.00 { KK }
Hand 1: 30.119% 29.70% 00.42% 18305244 261288.00 { AKo }
S KK ćeš protiv AKo preflop dobiti 7 od 10 puta. Na velikom sampleu.
Na sampleu od 10 ruku, mozda 0/10, mozda 10/10. Varijanca. Navikni se...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora