Tema: High stakes poker s07
Danas je bilo emitiranje prve epizode na GSN , da li netko zna za neki link gdje se može pogledat
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Danas je bilo emitiranje prve epizode na GSN , da li netko zna za neki link gdje se može pogledat
Malo si pomjesao datume. Emitiranje pocinje 26.2.2011.
Poker News Daily can independently confirm that the seventh season of GSN’s “High Stakes Poker” will debut on Saturday, February 26th. The show moves from its customary Sunday night time slot to Saturday this time around. Once again, Gabe Kaplan will provide solo commentary in the booth and Kara Scott will conduct interviews from the poker room floor.
ivica5261 napisao:Danas je bilo emitiranje prve epizode na GSN , da li netko zna za neki link gdje se može pogledat
Ups totalno pomješao , šteta što neće biti AJ Benzeme i ekipe s full tilta.
ajspingvin napisao:ivica5261 napisao:Danas je bilo emitiranje prve epizode na GSN , da li netko zna za neki link gdje se može pogledat
Ups totalno pomješao , šteta što neće biti AJ Benzeme i ekipe s full tilta.
ja cekam dan kad ce durr, ivey i farha sjest zajedno za stol.. umjesto da se ide prema tome, ide se sve dalje od toga. respekt svima ostalima, antoniusu, galfondu itd., ali durr+ivey+farha bi bio epic win.
steta i za benzemu. gabe samo s njim cini odlican tandem.
izbacili su kaplana iz uloge voditelja.. ovo ce bit najgori HSP dosad
Mike Baxter
Eric Boneta
Doyle Brunson
Johnny Chan
Robert Croak
Jonathan Duhamel
Antonio Esfandiari
Phil "OMGClayAiken" Galfond
Bill Klein
Phil Laak
Jason Mercier
Julian Movsesian
Daniel Negreanu
David "Viffer" Peat
Bill Perkins
Andrew "good2cu" Robl
Phil Ruffin
Vanessa Selbst
Bob Voulgaris
ak nema ivey-a ili dwan-a igra će bit lošija, i još ak neće bit ove veselije ekipe bit će očajno -.-
nema ih jer full tilt ne dopusta svojim igracima nastup.
hahahaha koje sranje od lineupa, fino su uspjeli unistit najbolji poker show
pa omg igra, wtf? meni dovoljno da je on i onaj debil robl tek toliko da slusam nekog tko prica i ne razumijem ni jednu rijec.
a nema dwana durrrra i iveya. OMG je i meni najjaci od svih al on ce bit valjda u onak cetvrtini epizoda. jbmu nema ni hellmutha
lol jel moze bit gore, nema tilt proova i jos maknu gabea, wp
nadam se da stave gabea na onaj novi show sa junglemanom i jos nekim likovima
sad cu gledat samo zbog galfonda i da vidim kome ce negreanu donirat stack
Jel zna netko koji ce mamlaz vodit HSP kad su vec Kaplana izbacili ?
http://www.highstakesdb.com/2008-gabe-k -host.aspx
Zadnji popravljao Brky (08-02-2011 22:44:39)
Mogli su odmah i promijenit ime show-a jer to vise nema nikakve veze sa prijesnjim sezonama HSP-a
nema ih jer full tilt ne dopusta svojim igracima nastup.
znam čuo sam to, sam mi baš i nije previše jasno, pa nije emisija pod pokroviteljstvom ps-a?
izbacili su kaplana iz uloge voditelja.. ovo ce bit najgori HSP dosad
Mike Baxter
Eric Boneta
Doyle Brunson
Johnny Chan
Robert Croak
Jonathan Duhamel
Antonio Esfandiari
Phil "OMGClayAiken" Galfond
Bill Klein
Phil Laak
Jason Mercier
Julian Movsesian
Daniel Negreanu
David "Viffer" Peat
Bill Perkins
Andrew "good2cu" Robl
Phil Ruffin
Vanessa Selbst
Bob Voulgaris
Ma line up je čist ok, ima par cash genijalaca, par turnirskih genijalaca, par starosjedioca, par zabavljača, par fisheva punih para i par nepoznatih koji su valjda s razlogom tu, vidjet ćemo zašto.
Galfond je govorio da kad je on igrao su bila 2 ili 3 biznismena (čitaj fisha) za stolom.
ma mene uzasno zivcira kaj su hitili kaplana, prvo Aj benzu i sad kaplana... a bar je on imao uvijek dobre fore
od ovog line upa mene najvise zivcira robl , frajer je tajter ,nis ne prica ,nije zanimljiv i nije mi simpatican
Nije toliko los lineup koliko bi mogao biti,ali da je mogao biti bolji... steta za ekipu sa full tilta..Bilo bi dobro vidjet Isildura i par online genijalaca...
Galfond je govorio da kad je on igrao su bila 2 ili 3 biznismena (čitaj fisha) za stolom.
Galfond je fish među njima od 300kg,Negreanu fish od 500kg,Baxter misli da se nezna pa da zna pa na kraju nezna i on teži oko 300kg,Laak je tighter koji nešto zna a među njima nezna i nije zanimljiv...sve u svemu pušiona od ekipe dwan,ivey i farha ih pojedu sve u roku odmah a možda i prije.
roba59 napisao:Galfond je govorio da kad je on igrao su bila 2 ili 3 biznismena (čitaj fisha) za stolom.
Galfond je fish među njima od 300kg...dwan,ivey i farha ih pojedu sve u roku odmah a možda i prije.
Galfond je fish među njima od 300kg,Negreanu fish od 500kg,Baxter misli da se nezna pa da zna pa na kraju nezna i on teži oko 300kg,Laak je tighter koji nešto zna a među njima nezna i nije zanimljiv...sve u svemu pušiona od ekipe dwan,ivey i farha ih pojedu sve u roku odmah a možda i prije.
zadnji puta si poker popratio prije oko 8-10 godina? Ako ništa bar si za dwana i iveyja pogodio, hebiga ne možeš sve promašit...
prijava odnosno registracija za objavu odgovora