Re: VAŽNO: S kim (ne) obaviti transakciju
Pozitiva: KresimirS
prebacivanje sa računa na račun ~20$
-- I have gambling problem
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker Transakcije » VAŽNO: S kim (ne) obaviti transakciju
Pozitiva: KresimirS
prebacivanje sa računa na račun ~20$
novi sam ovdje, o kakvim se vrstama transakcija radi? jel to novi članovi žicaju free money u članova foruma sa dobrim bankrollom, ili su neke razmjene u pitanju ( ti meni 50 dolara, ja tebi vriću domaćih kuNpira)?
Npr. ja trebam 100$ na X a imam na Y 100$. Ja tebi pošaljem 100$ na Y a ti meni 100$ na X.
x i y su razni poker sajtovi, tekući/devizni i moneybookers
ShaneMacGowan pouzdan....MB > tekuci obavljena transakcija.
+1 takodjer s njim do sad obavio podosta transakcija, sve bez problema.
+1 za Veca i
Mirari
zamorano11
Turcin
chillin +1
JoJo - pozitivno
deco99 - pozitivno
+1
zaboravil sam za tebe napisat
bugsbunny - pozitivno
Pozitivno sa kerpoker tekuci stars 25$
+
FTWrh - uplatio mu 50 dolara nije ih sendao na tekuci...prolso 4 dana,lik se nejavlja
Vice napisao:salemetal +1
I Vice.
a tehnički mi ne moš dat plus jer san ja tebi prvi posla, ko zna bi li ti posla da je bilo obrnuto xD
Negativno - Kokac8, na full tiltu Maniac1501
opis: čovjek stejkan 350$ kako bi igrao određen limit HUsng-a,nakon nekoliko vremena zdonkao je taj roll, i od tada izbjegava bilokakav online kontakt(inače je preko skypea bio uvijek online i to,a i vidim da je i na forumu tu i tam daje neke komentare)...znači ja razumijem da sam ja riskirao isto tako što sam uložio stake u njega(njegove skillse i sl.),ali nakon zdonkanog rolla izbjegavat kontakt sa stejkerom je sasvim pičkasto i jadno.Mogu i priložit screenshotove sa skype chat-a da se vidi šta je sve čovjek muljao itd.
Slobodno prilozi, svaki dokaz zlata vrijedi.
Ja imam 5-6 transakcija....po 20-30-40$, a zanimljivo,nijedan + ?!?
Jel moja lova smrdi ili wtf?
Ili su pokidane novčanice,jbg neznam....
Ili nije uvjerljiv photo shop?
Zadnji popravljao codexnox (13-03-2011 18:19:54)
OK codexnox, imaš +.
+1