Re: sretan rodjendan
sretan rođendan hajduče!!!
KREPAT MOREDU SVI KRALJI I CAREVI MA AJDUK ĆE OSTAT
Sretan rodjendan premda ne navijam za Hajduk al' ipak 100tka je 100tka
Šta reći, a ne zaplakati...
http://www.youtube.com/watch?v=oybaMqoPUk4/
Zadnji popravljao Rikardo1975 (13-02-2011 21:21:36)
Šta reći, a ne zaplakati...
onakva igra je stvarno za plakajne
Rikardo1975 napisao:Šta reći, a ne zaplakati...
a jbga nekima je igra za plakanje drugima navijaci
Rikardo1975 napisao:Šta reći, a ne zaplakati...
zar i ti... lol
pa nije poanta u tome da je Hajduk trenutno smeće, to svako vidi, nisu oni Hajduk.
Nema se para, uprava su debili, a nogomet je danas lova, lova, lova, lova i još malo love...
Ja pričam o ljubavi koja traje 100 godina i prenosi se sa generacije na generacije, kao šta je i ja prenosim na svoga sina, ako to nekužiš, a jebat ga onda...
Pozzz
iziša san sinoć u 9 iz kuće sad san doša doma
Rodjen sam i cijeli zivot zivim u zg-u ali sam siguran da bbb-i ovako nesto nebi nikada mogli izvest..Najiskrenije vam zelim sretan 100-ti rodjendan!
Bas brutala..
sretan ti rođendan hajduče
ja sam inače dinamovac i ne mrzim hajduk, mislim da torcida ima ono nešto, ko neku dušu šta ja znam i nekad se naježim kad ih čujem, al ono, oni navijaju prvih 30 minuta i onda utihnu, pogotovo ako gube... sve u svemu, dobar show danas, dobra koreografija... i to je to... a ovo je navijanje, pravo
Šta je tu spektakularno? U tim grcima?
a sve
ja sam inače dinamovac i ne mrzim hajduk, mislim da torcida ima ono nešto, ko neku dušu šta ja znam i nekad se naježim kad ih čujem, al ono, oni navijaju prvih 30 minuta i onda utihnu, pogotovo ako gube... sve u svemu, dobar show danas, dobra koreografija... i to je to... a ovo je navijanje, pravo
nepotreban post, nema veze s temom
karik napisao:Šta je tu spektakularno? U tim grcima?
a sve
ne znam ima li gadljivije nacije od njih?. Zamisli balkanca na desetu, a sve pizdarije im pokrivaju svjetski moćnici. bljuv
hajduk ima najjači navijačku skupinu u hr,svidjelo se to nekome ili ne. ali to je sve. Klub je goli drek,a da je ovo pravna država i hajduk i dinamo bi trebali sad igrati u trećoj ligi.
ko priča o naciji? meni su grci isto bljuv nacija... al skupa s turcima znaju napravit najbolji i najkvalitetniji show na tribinama.
ko priča o naciji? meni su grci isto bljuv nacija... al skupa s turcima znaju napravit najbolji i najkvalitetniji show na tribinama.
da i mrtvih,izbodenih ....
jedini pravi naziv za njih je "stoka", a stoka su jer nemaju goli otok,koji je postojao za vrijeme bivše juge.
Šta se tiče koreografije i svega ne vidim po čemu torcida zaostaje za navijačima pao ili bešiktaša?
Zadnji popravljao karik (13-02-2011 23:59:31)
da i mrtvih,izbodenih ....
jedini pravi naziv za njih je "stoka", a stoka su jer nemaju goli otok,koji je postojao za vrijeme bivše juge.
Šta se tiče koreografije i svega ne vidim po čemu torcida zaostaje za navijačima pao ili bešiktaša?
aha, znači zato jer 2% debila idiota i huligana napravi sranje i jer su maloumni pa se bodu noževima treba sve koji su na tekmi odma zapalit? ima i u torcidi i u BBB isto takvih kao i u grčkoj i turskoj, nažalost i danas na ovom spektaklu je bilo bar 20-30 ljudi koji su bili spremni ić u ekstreme da izbije neka pizdarija, a sve ostalo je onda psihologija mase - to ti je tak... i di sam ja napiso da torcida zaostaje za koreografijama? turci i grci nisu tolko ni poznati po koreografijama, torcida ima super koreografije i dobro navijaju, jedina zamjerka im je, a to sam već i napiso, što nisu konstatni tokom cijele utakmice... da mogu odvalit svih 90 minuta kao i prvih pola sata bilo bi još i bolje... al eto ne možeš imat sve... ja navijam za dinamo, al nisam se ni na jedan klip na youtubeu naježio kao kad sam prvi put vidio ovo, na 1:10 je spektakularno...
sretna mi stotka......hvala