Tema: sto dalje raditi
Prije tocno godinu, u mom prvom iskustvu sa online pokerom, osvojio sam dolar na freerollu, na cool hand pokeru. Za nekoliko dana sam izgradio bankroll od 80 eura na cash igri... Od tada sam (mozda ce zvucati kao laz) do listopada, na pomenutoj stranici, napravio bankroll od 6200 eura, igrajuci prakticno sve limite od nl10 do nl100, 95 odsto sesija sam igrao nocu, na 4-6 stolova. Igrao sam iskljucivo limite i stolove gdje je bilo najvise fisheva, nije mi smetalo da npr igram nl10 sa bankrollom od 4000 eura ako je igra te noci na nl50 ili 100 bila tvrda. Pri tome nisam koristio nikakvo pomagalo, HM, PT... nikakav bonus niti rakeback nisam dobijao. Online poker sam dozivljavao kao trening za live cash game koji je moja primarna igra, a cak sam da budem iskren sumnjao da je to pravi novac, tko ce mi to isplatiti itd... Onda su igraci sa cool hand pokera nestali (valjda jer su im ukinuli neke bonuse), pa mi je frend prebacio pare na moneybookers i napravio account na 5050 pokeru sa 55 posto rakebacka, sredinom studenog sam uplatio 700 eura i danas je moj bankroll 5500 eura sa rakebackom. I dalje sam igrao po starom sistemu sve do danas, dakle bez ikakvog pomagala i samo nocu. Dakle, za godinu sam, kao pocetnik, napravio 11000eura, sa znanjem koje sam skupio citajuci forume poput ovog i gledajuci videa, nista vise... E sad, moje pitanje je... da li bi trebao igrati neki fixni limit, recimo nl100, ili ne bjezati od dobrih igraca i igrati sa njima po danu, kada je gotovo nemoguce odnijeti pare, bar tako mislim... ili pak prijeci na neku veliku stranicu da vidim gdje sam... da citiram sjajnog Mateja Marinovica...---- godine lete a talent propada--- ... i da li ja uopce imam neki poseban talent ili bi po ovom sistemu svatko mogao napraviti pare. Zovem se Danijel, pozz svima, cestitke organizatorima za sjajan sajt i unaprijed svima zahvaljujem na odgovorima.