Tema: NL 10 igra, molim pomoc.( stavio statse,grafove)
Imam problem koji bi htio rjesiti,nesto nije uredu sa igrom naravno. Zadnjih par mjeseci mi se dogadja da sav nabrijan krecem u mjesec i prvih 10-15 dana se dogadjaju lose stvari,minus 50-150$,a drugi dio mjeseca izvlacim te to zavrsi oko 0 ili nekim minusom od par BI.
Igram na starsima, max6, NL10. Prije sam igrao NL25 ali sam morao isplatiti dio love,pa sam se vratio nazad na NL10. NL 2/5 sam igrao 20-24 stola,presao to,uzeo neki turnircic i otisao na NL25 tako da sam bio preskocio NL10. Trenutno igram 9 stolova sto mi je stvarno onako,nije napor nakon onoga prije tako da mislim da u tome nebi trebao biti problem.
Stavit cu graf od proslog i ovog mj, statse iz pozicije i statse po sesijama, molio bih ako itko moze to analizirati, reci to, to i to ti nevalja,naravno ne ocekujem savrsen recept za igru. Sva misljenja su dobrodosla, hocu konacno to sredit,jer znam da mogu odigrati 10-15 sesija bez poraza,ali nesto ne stima.
Graf prvi mjesec:
Statsi iz pozicija prvi mjesec:
Graf pocetak drugog:
Statsi iz pozicije za zadnjih 120K ruku:
Sesije prvi mjesec:
Moram napomenut da je bar jos toliko ruku odigrano ali nemam u ovoj bazi jer igram na relaciji Pozega-Varazdin.
Molio bih bez izrugivanja trollova tipa nemoze bitat NL10 i slicno.
Eto nadam se da ce netko uhvatit vremena pa probati pomoci.
Stvari koje sam ja uocio u svojoj igri su:
- cim me pogodi par negativnih sesija igram uzasno tight,bojazljivo
- kad me ide otvaram si range na otprilike 21/18 i osjecam se odlicno
- mozda callam previse 3betova?
- igra sa BB mi je ogroman problem kojeg neznam rjesiti.
Molim admina da sredi slike, stavio sam linkove,uvijek imam problema stim na ovom forumu,pa se ispricavam:)Also,ako je krivi podforum ,premjestite.
Zadnji popravljao MasaKrisT (06-02-2011 20:04:46)