Počinjem igrat, bacit ću neki session cca 1,5-2h, pa idem cugat.
Početni roll je 2500$ i odmah ću isplačivat sve bonuse/rb kaj ću dobivat tokom beta.
Plan mi je igrat oko 8h dnevno 6 stolova, a možda dodat još 2 stola pri kraju ako će bit gusto ili igrat više ako ću imat volju. Vjerujem i nadam se da ću ovo završit i prije roka. Updejtat ću svaki dan oko 3 ujutro, tak sam si nekak isplaniro igranje, a update će imat sliku cashiera, hem graf i možda koji hand ili kratak komentar od mene. Jednom tjedno ću stavit slike uplata i isplata jer mi se neda svaki dan isto slikat.
U mojoj glavi ovaj bet izgleda ovako:
5k hands dnevno * 31 dan = 155k hands za što mi treba wr oko 7,5bb
Ne vjerujem da ću napravit više od 200k hands, a ja se nadam da ću imat 10bb i bit ću, iskreno, razočaran ako na 6 stolova ne mogu imat toliki wr nakon toliko uloženog truda, rada i vremena. Samo da ne runnam jako loše i mislim da ću uspjet. Ako zgubim 25-30BI u početku odustat ću sigurno.
Osim zarade, želja u ovom betu mi je pokazat kolko je 4-6 tabling bolji, zanimljiviji, ugodniji i, što je najvažnije, dugoročno profitabilniji od masstablinga i nadam se da ću uspjet to i dokazat te da će to bit putokaz ostalim igračima koji se još pronalaze. Imam dosta planova ako ću uspjet shipat ovo, ali idemo redom.
Nick pod kojim ću igrat je „epski nick“ što možete vidjet u slici cashiera.
Livestream: http://www.justin.tv/niveaformen5 (preporučili su mi da se vidim ja i monitor, nadam se da je oke... igram na laptopu koji se neće vidit + monitor... preko dana bude možda neka party domaća zika Maja Šuput ftw, a po noći bum imal slušalice večinom)
Cashier:
Nisam još dobio mail od moneybookersa, poslo sam dns oko 5 popodne sve što su tražili i trebalo bi do sutra bit riješeno.
Eto, poželite mi sreću... :card_heart