Tema: DogyFish72 protiv Blom-a u Superstar Showdownu
Sljedeći protivnik Viktor „Isildur1“ Bloma u Superstar Showdownu je Mađarski igrač sa nadimkom „Dogyfish72“ koji se ...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker vijesti » DogyFish72 protiv Blom-a u Superstar Showdownu
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Sljedeći protivnik Viktor „Isildur1“ Bloma u Superstar Showdownu je Mađarski igrač sa nadimkom „Dogyfish72“ koji se ...
Ocemo sidebetove ko ce dobit ovo
Ocemo sidebetove ko ce dobit ovo
oddovi?
nitko od njih neće izgubit više od 5k od pocetnih 15k (znači svaki završava sa max +- 5k) 1:1
nitko od njih neće izgubit više od 5k od pocetnih 15k (znači svaki završava sa max +- 5k) 1:1
???
5k im je 50bb???
zviko napisao:nitko od njih neće izgubit više od 5k od pocetnih 15k (znači svaki završava sa max +- 5k) 1:1
???
5k im je 50bb???
5k je 5 bi - ovaj put igraju $5/$10 jer je ovo posebni event
aha, sry sad vidim...
znači ti bi se kladio da NITKO neće biti u plusu većem od 4.999.99$?
Ja bi se kladio, ali 1:1 je premala cifra jer će ovaj htjet zadržat winnigse i igrat će tight, callat mali broj 3betova, 3betat TT+, AQ+ i vjerovatno će isildur završiti u malom plusu... Kako god, kladio bi se ako bi smanjio +/- cifru od 5k$ ili ako bi povećao oddse.
Zadnji popravljao Rexonja (26-02-2011 01:19:48)
ja sam samo predlaga, neam para
Ubi ga Islić......ovaj Doggy folda svaku ruku... ovo će se završiti daleko prije 2500 ruku..
Ubi ga Islić......ovaj Doggy folda svaku ruku... ovo će se završiti daleko prije 2500 ruku..
ubi ga nema šta ne mogu vjerovat da je covjek open-shova final hand i riješi meč u svoju korist za punih 10$ nakon sta je u jednom trenutku bio dobar 10k+
kakav The King's Speech ovo zasluzuje oskara..
evo linka za cijelo izvjesce koga zanima...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora