Tema: Mjesecni grafovi - veljaca 2011.
malo da se pohvalim, uglavnom nl50, nesto sitno nl100
ship it
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » Mjesecni grafovi - veljaca 2011.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
malo da se pohvalim, uglavnom nl50, nesto sitno nl100
ship it
skoro ko nannooko
Slicno je i meni al ti imas bolji ev line
Slicno je i meni al ti imas bolji ev line
haha a sad neces postat graf ko u 12 mj kad je curilo
ja, jeben konec
mislim da je ovaj mjesec za vecinu koje poznam bio slab ( za mene isto )
Ja sam zadovoljan - koliko se sjecam na nekih 33k handova na NL10 nekih +380$...i onda jucer formatirao hard i nisam spasio fajlove,odnosno spasio krive i sve u k...c!
po playerscope.com imam na FT i stars profita u veljaci ~$2.5K al ne mogu izvadit graf iz managera jer mi za normal speed izbaci da sam skoro $1M u plusu lol nekaj mi ne štima s HM..ima neko sličnih problema il rješenje?
Šta je bilo čovječe?
otkud da ja znam, pitaj ipoker, ft, pp i noiq lol
ja, jeben konec
uff gadna ti je ova godina i na starsu i FT
Do 15. 2. praktički nisam ni igrao i tad sam krenuo sa super turbosima
Odma u startu 60 BI downswing, a kasnije i najveći downswing koji sam imao u danu; -76 BI
Srećom ima nešto bonusa i zaradio nešto sa bodovima tako da je lijepi plus. Ali sa grafom nisam zadovoljan, i točka.
ravna crta su hyper turbo od 235FPPa i tu imam +$176, tako da je na kraju ipak neki mali +.
Nadam se da nemoram rec da nisam zadovoljan
nedavno sam počeo igrat na tiltu, većina ovog je 3,3$ 90man KO, i nekoliko 6,5$ 90man KO
nick mi je 777dario777
ps:jel netko zna da li HM- može prepoznati koliko puta se rebuyamo?na starsima mi uopće ovaj mjesec nije zabilježio da sam se rebuyao nego sam osnovni upad u turnir
Moras si sam unosit u tourney summary rebuy i add on. Iako je meni u zadnjem turniru sto sam igro zabiljezio rebuy, ali nije add on
Moras si sam unosit u tourney summary rebuy i add on. Iako je meni u zadnjem turniru sto sam igro zabiljezio rebuy, ali nije add on
znači za svaki turnir posebno?tj. ak ih odigram 50 u danu onda za svaki koliko imam rebuyeva,tj. add on-ova?tnx
da. Probaj si stavit da ti i tourney summary stars sprema na hard gdje i hand history.
Ja sam to napravio, pa nemoram vise rucno unosit broj igraca i ostala sranja,a mozda ti i pomogne s tim rebuy add on
prijava odnosno registracija za objavu odgovora