Tema: turbo 9man igrac treba HU savjet, tl dr
Kao što sam već u "predstavite se" sekciji napisao igram 20 - 50 turbo 9man SNGove na Cereus mreži. Odigrao sam ih oko 4500, ROI se mota oko 7%. Imam leakove, tko ih nema, jel, a jedan od većih je HU igra, koja je dobrim dijelom i razlog najgoroj mogućoj ITM raspodjeli koju imam, 3>2>1. OK, u 9man igri je ovo možda i više u funkciji količine čipova s kojima stižemo u ITM nakon bubblea, no loša HU igra svakako ima svoj udio.
U HEMu imam zabilježeno nekih 3500 partija. Od toga sam u 850 ostao HU, a win rate je 46%. Pretpostavljam da nije neki veliki uzorak, no da je winrate svejedno loš. Kad imam <12 BBa držim se Nasha, guram kako tablice kažu, a zovem nešto više tight, osim ako ne skužim da se i protivnik drži tablica ili je preloose. Prvo, ne znam je li to uopće OK? Nash naravno nije najoptimalnija igra (exploitable != optimal), no kako sam generalno loš, u mom slučaju vjerojatno i je. Problem mi je 12 - 30BB igra. S TAGovima i tigh-passive igračima izlazim nakraj, no muku mučim s loose igračima, koliko god da su loši. 3betaju PF, 3 betaju cbetove, zovu do kraja sa zrakom, rejzaju limpove sa svim živim i mrtvim, i naravno kad kod gurnem allin dočekaju me s boljom rukom ... Pročitao sam Moshmanovu HUSNG knjigu, a pored gomile 9man videa, pogledao sam i nešto HU materijala (merseneary sa HUSNg.com - hvala Sensei, i gosox83sa SNG Grindersa) - nešto i jesam naučio, no i dalje imam milijun rupa.
Ima netko kakav savjet, video za preporučit, štogod...čak i o HU coachu razmišljam, toliko sam eto očajan . U svakom slučaju brijem da bi mi čak i mali pomaci pomogli kako u HU igri, tako i u postflop igri generalno, te digli ukupni ROI za koji postotak.
Eto sorry na duljini i thnx na čitanju, postovi bilo kakve vrste i više nego dobrodošli.