Tema: Dizanje novaca sa full tilta
evo ljudi, imam jedno pitanje...malo sam gledao di ovo smjestiti, ali nisam htio nikome zeznuti temu, pa se nadam da se admini ne ljute sto otvaram novu temu...
uglavnom, poker na netu sam poceo igrati tek nedavno i prijatelj mi je rekao za onu stranicu pokerstrategy gdje se odg na nekih 20 pitanja i dobije se 50 dolara...ja odgovorio na to, instalirao si full tilt i sjelo mi tih 50 dolara...
poceo sam malo igrat i zavrsio sam na nekom turniru drugi i dobio nekih 44 dolara+dobijes jos 0.50 za svakog covjeka kojeg izbacis...
e sad imam jedno pitanje...sad na tom full tiltu imam nekih 80 dolara i skupio sam 101 onaj full tilt bod...posto sam u zadnje vrijeme malo kratak s parama, a godisnjica je drugi tjedan ( a to ne smijem kiksat ) zanima me da li ja mogu podignut te pare?
imam napravljen ziro racun u erste banci jer nekad radim honorarno posto sam student, pa sam mislio uplatit na taj ziro racun nekih 100 kn i onda uplatit onih minimalnih 10 dolara (jer sam nesto citao da ako nesto uplatis i ako imas tih 100 FTP onda mozes dignut pare)...
sad me zanima je li se to moze? mogu li ja uplatit tih 100 kn, pa to tamo uplatit kao 10 dolara? da li bi onda mogao podignut te novce (znaci tih nekih 90 dolara) opet preko te kartice? nov sam u tome, a tamo na full tiltu su to dobro zamuljali+moj dosta slabi eng...ipak sam jaci na matematici...hvala puno na odg i sori na poduzem postu...