Tema: Party poker problem sa spajanjem
Pozdrav svima,
Molim ako mi netko moze pomoci. Ne mogu se spojiti na party poker site. Ne zeli ga ucitati. Nalazim se u Sesvetama i ISP je Amis.
Zanima me dal je netko imao slicnih problema.
Hvala na pomoci.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Pozdrav svima,
Molim ako mi netko moze pomoci. Ne mogu se spojiti na party poker site. Ne zeli ga ucitati. Nalazim se u Sesvetama i ISP je Amis.
Zanima me dal je netko imao slicnih problema.
Hvala na pomoci.
Ja imam Amis i sve je ok, najnormalnije idem na Party. Nije ti greška u provideru, nego vjerojatno u samom softveru sad dal ti je update Party-a krivo napravljen ili nešto s tvojeg kompa mu ne dozvoljava...pogledaj si firewall ili antispyware.
Ili u krajnjem sljučaju deinstaliraj Party i ponovno instaliraj. Pozdrav
Hvala na pomoci.
Izgleda da je bio problem u firewallu.
Pozdrav
Ne znam gdje da napišem. Jučer sam uplatio na Party Poker. Danas ranije dok sam igrao je nestala konekcija na oko 15min. Sad je opet nestala. Tako se ne može igrat.
Ne znam gdje da napišem. Jučer sam uplatio na Party Poker. Danas ranije dok sam igrao je nestala konekcija na oko 15min. Sad je opet nestala. Tako se ne može igrat.
+1
..uzme mi novce, izbaci me i ne mogu se spojit ponovo, a kad se vratim nema ni turnira a ni novaca
Zadnji popravljao negra (04-03-2011 20:25:14)
lovac forex napisao:Ne znam gdje da napišem. Jučer sam uplatio na Party Poker. Danas ranije dok sam igrao je nestala konekcija na oko 15min. Sad je opet nestala. Tako se ne može igrat.
+1
..uzme mi novce, izbaci me i ne mogu se spojit ponovo, a kad se vratim nema ni turnira a ni novaca
Ništa onda, cashout i gotova priča. Nemam šta drugo. Šteta da nitko to ne spominje, tako da se upozore drugi. Još se ne mogu spojiti.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora