Re: Sunday Million, 5 million GTD
Kako smece od rivera i na sta je on placao.... sick
Dobro rejzao je mislieči da max nema ništa i da ce pokupiti pot, sve ostalo dalje je bilo stvar agresive.. s
amo s cim je uopče platio platio pf.. strašno
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Kako smece od rivera i na sta je on placao.... sick
Dobro rejzao je mislieči da max nema ništa i da ce pokupiti pot, sve ostalo dalje je bilo stvar agresive.. s
amo s cim je uopče platio platio pf.. strašno
da. trebo si savat....
Lako je sad govorit sta je trebao
ajde Max imas jos 10bb s tim se jos cuda naprave, gl!
Lako je sad govorit sta je trebao
ajde Max imas jos 10bb s tim se jos cuda naprave, gl!
Istina
Valjda budu bolje karte na novom stolu, malo mi je kritično... poslije onog AQ nisam sliku vidjel.
To je to, moram gurati prije nego blind dođe na mene.
sretno max od srca ti želimmmm
Hvala, i trebalo mi bude u sljedećih par handova.
Čestitam na ovojenih 3900$ i odličnom plasmanu GG
Sve handove do zadnjeg K7o sam imao 7high u kombinacijama raznim od 75o, 73o, 76o kad je već bilo akcije.
Hvala na podršci.
Dobar rez na to mos biti ponosan... iako mozda K7 call all i nije neka karta.... jbg.
gg, steta je uvijek doc ovako daleko i onda ispast, ali realno 322/59128... kapa dole!
A i 4k$ nije lose
Svaka čast Max , odličan rezultat .
Hvala na čestitkama i podršci.
@mile
ja bi rado dalje gurao, ali nisu mi dali... uglavnom, zadovoljan sam, poslije onog što su mi radili na mtt-ovima cijeli tjedan i sam se čudim da sam ovdje dospio tako daleko.
S 3bb i potom kakav je bio, K7o je bil correct shove, pogotovo nakon zadnja 3 handa prije s 7high. Druga je stvar da nisam imao sreće da imam 2 žive karte jer je tip imal A7. Mogao sam jedino to foldati, biti blinded out i eventualno uloviti 120$ više, što mi nije bil cilj.
Zadnji popravljao Max_VZ (07-03-2011 08:22:53)
Znam da ti je K7 bio mozda reg shove al pod uslovom da ti guras pa te netko drugi call.... ovako si mogao predpostaviti da si sigurno iza i da moras loviti karte da bi dobio hend... jer sa 250k sto bi ti ostalo sa BTN ak ti se posreci bio bi na 800k... uglavnom doba rez sto si tako daleko dogurao... i mozda bi prije gurao sa nekim conectorima nego sa K7... 76o,75....
GG
gg max.
Jebate sta se ovaj slovenac zdonko sad. Sick, ima jebenu priliku za postat milijunas a on bzvz dijeli chipove naokolo..
čestitike max i mile
kak je zemo prosao?
sick 12h se igra 11 ih je jos ostalo amera vecinom, ima jedan slovenac koji je lijep rezultat ostvario Aleksf2007 21k USD-a
cestitke nasima
igra je dosta loša za ovakav neki turnir...
ostalo ih 9 ,pokusavaju dogovorit deal