Re: Stejk miniftops 2
Ako nesto znaci ja voucham za njega jer ga znam osobno
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Ako nesto znaci ja voucham za njega jer ga znam osobno
mirari samo procitaj moj nickname...
mirari samo procitaj moj nickname...
Adži napisao:Ako nesto znaci ja voucham za njega jer ga znam osobno
ane ))
Adži napisao:Ako nesto znaci ja voucham za njega jer ga znam osobno
Taj post je od prije godinu dana. Onda je bilo sve u redu između mene i njega.
Dobio je stejk ($30) od mene na PTP da igra 9man SNG od $1 na starsu. Digo se na nekih 40ak i onda me nije bilo par dana online i nije mi se javljo.
"busto sam sve... rail ces dobit do kraja dana jer sam ga radio u notepadu pa ga nisam spremio. trazio sam support za tournament history.... ja kao prijatelj cu ti se oduzit za stake tako da cu ti vratit tih 30$ sutra..."
Naravno da ih nisam vidio.
"svaka cast za DNG... jel imas 5$ da posudis trebam nekom liku poslat kao da vidi da sam ozbiljan igrac pa ce mi dat 100$ stake... pa cu ti odma vratit 30$"
trazio sam da mi posalje screen shot tog PMa (jer sumnjam da bi netko na PTP trazio tako nesto). (kako sam glup sam obriso taj PM) u kojem mi je poslo screen shot na kojem se vidi da je napravljen u paintu (drukciji font).
Jednostavno nisam odgovorio na taj pm.
Jucer dok sam igro SM , DNG i ostalo mi se javio i reko da me raila. pito sam ga jel igra sta (kad mi je bobo (mirari) reko da igra super turbo SNG), rekao je "nista, dosadjujem se" i to je bilo sve
Ako nekoga nesto zanima nek slobodno pita
issusa ti ovaj je stvarno zesci strucnjak....
ak idete na izlet u osijek, ja placam benzin i sendvice...
cropoker500 napisao:Adži napisao:Ako nesto znaci ja voucham za njega jer ga znam osobno
Taj post je od prije godinu dana. Onda je bilo sve u redu između mene i njega.
Dobio je stejk ($30) od mene na PTP da igra 9man SNG od $1 na starsu. Digo se na nekih 40ak i onda me nije bilo par dana online i nije mi se javljo.
"busto sam sve... rail ces dobit do kraja dana jer sam ga radio u notepadu pa ga nisam spremio. trazio sam support za tournament history.... ja kao prijatelj cu ti se oduzit za stake tako da cu ti vratit tih 30$ sutra..."
Naravno da ih nisam vidio."svaka cast za DNG... jel imas 5$ da posudis trebam nekom liku poslat kao da vidi da sam ozbiljan igrac pa ce mi dat 100$ stake... pa cu ti odma vratit 30$"
trazio sam da mi posalje screen shot tog PMa (jer sumnjam da bi netko na PTP trazio tako nesto). (kako sam glup sam obriso taj PM) u kojem mi je poslo screen shot na kojem se vidi da je napravljen u paintu (drukciji font).
Jednostavno nisam odgovorio na taj pm.Jucer dok sam igro SM , DNG i ostalo mi se javio i reko da me raila. pito sam ga jel igra sta (kad mi je bobo (mirari) reko da igra super turbo SNG), rekao je "nista, dosadjujem se" i to je bilo sve
Ako nekoga nesto zanima nek slobodno pita
Ma mislio sam samo da ti znas ko je i di je, pa da se bzvz ne nagadja jel to on ili nije, nothing else.