Tema: NL10, MP Hero vs 3bet on SB, turn odluka?
Lik je na 126h, 18/13,3bet 9.5.
Par handova prije sam isto otvorio s BTN-a JJ, gdje me 3beto sa BB, na flopu KT3 sam platio 1.bar.,bacio se na second na turnu.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Mali limiti » NL10, MP Hero vs 3bet on SB, turn odluka?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Lik je na 126h, 18/13,3bet 9.5.
Par handova prije sam isto otvorio s BTN-a JJ, gdje me 3beto sa BB, na flopu KT3 sam platio 1.bar.,bacio se na second na turnu.
Iako ima velik 3bet, ovo bi bacio preflop. PFR i VPIP su mu jako mali (tight) i mislim da ovdje UTG+1 ne 3beta prelight da bi mogao ovo callati.
KAOS, snap call.
+2378492
Nije mi jasan fold na turn 5c kada jedino sto ta karta mijenja jest to da sada s njom imas i ulaz u boju..
Ja bi rejzo ovdje flop i pokušo sve pare ugurat na flopu. Mislim da 3b 9.5 nije reprezentativan podatak na ovako mali broj hendova i praktički bi ga gledao sa rezervom. As played callam turn.
Roba ima pravo, ali ovo je ipak NL10.
Glasam za calldown.
Nije mi jasan fold na turn 5c kada jedino sto ta karta mijenja jest to da sada s njom imas i ulaz u boju..
Imao sam namjeru callat 1 street očekujući da će odustat betat bilo šta slabije tipa AK,AQ,AJ, a s obzirom na 3 tref, usporit sa malim pocketima tipa 66,77,88,99. Jedino što vidim da on beta, a ja plaćam a da sam ispred je AK,AQ,AJ sa trefom gdje mu igra fold equity,a i ima dosta outova ako ga platim sa konkretno JJ. Ne vidim šta drugo 3beta preflop TT,99?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora