Tema: Superstar Showdown : Negreanu je sljedeći
Sljedeći protivnik Viktor Blom-u u Supertars Showdownu će biti Daniel Negreanu ....
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker vijesti » Superstar Showdown : Negreanu je sljedeći
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Sljedeći protivnik Viktor Blom-u u Supertars Showdownu će biti Daniel Negreanu ....
Jedva cekam,ovo ce biti ultra zanimljivo:)
Jedva cekam,ovo ce biti ultra zanimljivo:)
mos mislit
kao veliki fan Daniela jasno mi je da je Isildur1 puno bolji u ovom formatu, no već smo vidjeli da je ovo nikakav broj handova i svašta je moguće, a ono što je najvažnije - kako je u pitanju prva osoba PokerStarsa siguran sam da će masa ljudi ovo pratiti
Mislim da ce negraneu time bank nakon 100 ruku otic u kurac
Mislim da ce negraneu time bank nakon 100 ruku otic u kurac
e to neće jer je Negreanu igrao podosta u zadnje vrijeme i s 1 se uspio popesti na 4-6 stolova (6-max) tako da ovo neće biti baš takav šok + ako je TonyG izdržao onda mislim da će i Daniel
AKO TI TAKO KAŽEŠ
I ja navijam za daniela, drag mi je. Drag mi je i islidur al vise u kurac da ga neko dobije.
Primam oklade na Daniela 2,5-1
Daniel Negreanu će sigurno pružit solidan otpor i ne vjerujem da će ga Isildur1 rastavit. Daniel je dosta vježbao online i čak uzeo coaching za NLHE heads-up.
Primam oklade na Daniela 2,5-1
Znači mojih 100 za tvojih 250 da će Daniel dobit?
Znači mojih 100 za tvojih 250 da će Daniel dobit?
Missread Uglavnom zelim se kladit na Isildura da ne kompliciram
A zanima me ...nigdje na stranici nije bio rezultat zadnjeg showdowna protiv nekog madjara ja mislim..gledao sam prvih 1000 ruku i izgledalo je da će se završit prije kraja 2500handa...
dabac napisao:Znači mojih 100 za tvojih 250 da će Daniel dobit?
Missread Uglavnom zelim se kladit na Isildura da ne kompliciram
E pa to te dabac i pita
A zanima me ...nigdje na stranici nije bio rezultat zadnjeg showdowna protiv nekog madjara ja mislim..gledao sam prvih 1000 ruku i izgledalo je da će se završit prije kraja 2500handa...
dobio ga isildur al bilo je jako gusto. Tipa nesto 20$
Znači momak je zadžao sve gotov...bilo je kad sam ja gledao pitanje vremena kad će mu sve uzet...sav roll što je momak dobio za showdown...drago mi je zbog njega...
Ma jel moguce da je Negreanu pristao na igranje vise od jednog stola?
http://www.pokerstarsblog.com/2011/superstar-showdown-blom-beats-qualifier-078956.html
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora