Tema: goalwin iskustva
Igram nekih 3 dana na goal winu jer sam dobio 10 $ na pokerpro freeroolu zadnju nedjelju i uspio sam igrom na nl 10 se podignuti na nekih 38 $ i nastavljam dalje dok ne skupim oko 120 $ rakea jr pretpostavljam posto je 40% cashback a 50 $ daju za 400 bodova da moram natuc tak negdje oko 120 $ rakea da dobim 50 $ cashback a trenutno sam na 25 $ rakea i onda bjezim odatle i ne vracam se .
Iskustva su blago receno uzasna sto se tice softverske strane.
*program ima uzasan lag - kad naprimjer odaberem stol na koji zelim sjesti dok se on ucita vec je mjesto zauzeto makar u lobyu kliknem na reserve seat
* katastrofalna web stranica - nigdje ali bas nigdje ne pise koliko ste skupili bodova a bogme ni kako ih skupiti sto mi nije jasno jer pise 400 bodova 50 $ cashback
*softver - jedna od najgorih ako ne i najgorji poker kljent na kojem sam igrao a probao sam skoro sve mreze. Stalno se smrzava a na C2D procu 2 gb rama itd. nemogu igrat vise od 4 stola jer mi sve pocne stekat lol
*igraci - ima riba a ima i dobrih igraca tak da je to neki osrednji setup igraca
ukupno ocjena 2/10 za svakog proa ovaj goal win pa i trenutno cjela ongame mreza je katastrofa