Re: iPoker
ovaj 4ladx je najveci car na forumu , brijem kad bi isao gledat svih njegovih 1011 postova da nebi nasao niti jedan post vezan uz poker al se svaki put nasmijem kad nesto stavi
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ovaj 4ladx je najveci car na forumu , brijem kad bi isao gledat svih njegovih 1011 postova da nebi nasao niti jedan post vezan uz poker al se svaki put nasmijem kad nesto stavi
http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=3912
Odem odigrat sesion da vidim sta ce mi se desit na Ipokeru i kad sam zavrsio nadjem u Hemu ovo,pa ga nadjem posle u HH....
lalalal odigrao sam gay rejz namjerno da bi izgubio lol
Molim vas da ne komentarisete sa ti ne znas sta je varijanca,downswing,sve de doci u svoje vrijeme,radis slab volume,itd...Naprotiv,sve to dobro znam,ali na Ipokeru msm da ako imas 60% da dobijes,da tamo imas 58%,a kakvi boardovi dolaze
Mala sala xD
Zadnji popravljao slavocar (23-03-2011 03:45:05)
ali na Ipokeru msm da ako imas 60% da dobijes,da tamo imas 58%,a kakvi boardovi dolaze
ae
eto jesam vam rekao xD
Haha. Jedan hand je dokaz da je stranica rigged.
nista nevolim vise nego natkupit ljude koji minrejzaju AA.. nh zasluzio si
Zadnji popravljao puki86 (23-03-2011 12:11:37)
nista nevolim vise nego natkupit ljude koji minrejzaju AA.. nh zasluzio si
I Poker :card_heart :card_heart :card_heart :card_heart :card_heart :card_heart
Evog lika unistim,i onda ovo,nisam htijeo rejzati jer je rejzao jako svaki moj limp..i callao sam za set mine..kad je set vec dosao znao sam da gubim
htijeo je najbolja riječ koju sam ikad čuo
I Poker :card_heart :card_heart :card_heart :card_heart :card_heart :card_heart
Evog lika unistim,i onda ovo,nisam htijeo rejzati jer je rejzao jako svaki moj limp..i callao sam za set mine..kad je set vec dosao znao sam da gubim
Na iPokeru zato ne možeš setmineat, nego eventualno quads-mineat..
lalalal odigrao sam gay rejz namjerno da bi izgubio lol
ovo mi je najbolji dio
prijava odnosno registracija za objavu odgovora