boboman napisao:Dugo nisam procitao ovako konstruktivan i inspirirajuci tekst. Mislim da cu i ja osobno pobjeci sa iPoker networka, nekoliko ljudi mi je vec potvrdilo da je cijela ta mreza namjestena i da ribe dobivaju otprilike 70% puta.
Nisam ekspert, ali trebao bis mozda pitati Zemota da ti objasni bolje. Forumski nick mu je niveaformen pa mu posalji PM.
Ovo je nadasve kap koja je prelila čašu!
Nakon dugog niza loše oblikovanih, neistinitih, nerazumnih, čudnih i usudio bih se reći gramatički neispravnih postova (!), ovaj je definitivno jedan od najgorih, usudio bih se reći, u povijesti ovog foruma. Zašto?
Ovdje je došao jedan mlad momak pun lažnih snova, lažnih nadanja, lažnih misli da online poker, kao i live, nije namješten te se nadao uzet malen dio kolačića u kojem se dnevno, usudio bih se reći, okreću milijuni raznoraznih valuta koje na kraju završe u džepovima bogatih kojima nikad dosta.
Ono što hoću reć autoru ove teme je: trebaš uložit samo puno truda, učit i igrat poker, handreviewat, razmišljat i, usudio bih se reć da onda imaš neke šanse za nadjačat svoje protivnike iako voda teče na njihov mlin jer (ne želim sad izravno na nekog apelirat ili imenovat te ljude) BOBOMAN je očit primjer da IPOKER network je confirmed rigged. Zašto?
Ja, koji imam veze sa svim hrvatskim i nekim švedskim facama, balkanskim mafijaškim podzemljem i crvenim križem, nisam uspio beatat nl20 tamo. Nisam siguran koju mrežu ti preporučit, ali čuo sam da su absolute i ultimatebet poker te talijanski poker siteovi uvjerljivo najčišći sa svim potrebnim certifikatima potvrđenim od večine svjetskih ustanova.
Nadam se da sam ti pomogao sa ovim tekstom.
Zemot