kriss napisao:ShaneMacGowan napisao:kako vam se samo da, get a life
easy money (bar bi trebalo bit)
igrat ces sa nekim random ego nabrijanim noobom, u high variance igri gdje je rake ogroman, i prakticki se ne moze beatat osim ako nemas over 9000 bb, samo zato da se proslavis na forumu, bez uvrede meni je ovo totalno debilno i ne znam sta time dobivas. bolje odi van i zajebavaj se sa legama ili igraj svoj limit vidim da si dobar dosta i perspektivan igrac, eto gledaj bluefire filmice. a ovog tu kralja codexa kako vec uopce necu komentirat, meni je zao sto si loosing igrac, ali si egoist i necu te sad vrijeđat, ponašaš se kao klinac od 4 godine. za pet dana ucenja od 0-24 mozes nadoknadit svoj minus a ti gubis vrijeme na nepotrebni spam i svađanje oko handova, i hu nl 5 izazova. Ako ti je poker zajebancija onda ti sretno. Sad ce mi roba sto posto poslat pm jer sam napisao svoj stav, i rec da vrijeđam ljude, vec vidi )))
I learned a ton from the book previously written by Barry Greenstein:
-When someone dies and has a heart attack, let him lay there and die, and divide the money evenly.
-Have your wife come with you for good sex, if she isn't in the mood, then find a prostitute.
-Stay up all night to keep the fish playing, if all else fails, find a teammate to play while you are off.