Hi,
ja također radije igram FL nego kao velika većina NL...
želja mi je jednog dana doći do bankrolla od recimo $1000 pa da mogu igrati HU 0.5/1, što mi je možda najbolji oblik pokera (probavao sam već ali mi je premal bankroll hehe).
e sad, od početka godine patio sam se sa NL-om, zato jer sam mislio da je to "ispravni" način igranja i učenja kako se igra poker, međutim nikako nisam mogao ostvariti neke konkretnije rezultate na prokletim micro limitima gdje te svatko prati sa svačim; i zato sam se vratio na FL kojega sam zapravo i igrao od samih početaka...
znači, ponovo sam počeo igrati FL sa nekih $250 i igrajući 0.05/0.10 sam dosta brzo došao na oko $320, kad sam odlučio prijeći na 0.10/0.20 limit.
i evo, moram primijetiti da me zbilja neće otkad igram taj veći limit, a čini mi se da su ljudi još gori/gluplji igrači nego na nižem limitu.... nevjerovatno, ali zovu s nemoguće lošim kartama i u nekih 90% slučajeva do rivera izvuku ili 2 para, ili tris, ili skalu, ili boju.... tako da trenutno jedino radi čega mi je ok taj limit je vrlo solidan prinos FPP-a (igram na Pokerstarsu)
i sad, iako definitivno ne planiram odustajati od igranja FL, iz čistog razloga jer mi je unatoč svemu daleko zanimljiviji i zabavniji od NL-a (koji mi je ok jedino za turnire), počinjem se pitati, isplati li se zaista ulagati vrijeme u FL, i je li moj bankroll dovoljno visok za limit 0.1/0.2...
što vi mislite u vezi "FL vs NL", i o igračima FL općenito.... ima li soli u tome ? ili je NL jedini pravi način igranja pokera.. ?
Zadnji popravljao s3x0r (21-04-2011 20:13:25)