Tema: Pokerstars i Fulltilt - 575 $, 1034 $ + EDIT
igrala sam prekjucer na full tiltu turnir za 1 dolar, rebuy. malo vise nego 3000 ljudi, hrpa rebuyeva.
druga sam bila, 1034 dolara, prvo mjesto je bilo oko 1600. bila sam na head upu slabija po žetonima, no nisam htjela se zezat sa dijeljenjem novaca. reko, idem probat na prvo a ako ne, i ovo je super. dobila sam a8, tip q10 i all in osli i izbacio me , 9 i pol sati igre, 21:30 do preko 6 ujutro.
ovo je slika sa ranking stranice, ne znam kako nac na poker stranici rezultate da ih uslikam. nisam se to sjetila napravit odma nakon igre.
ovo je inace bio moj prvi turnir sa pravom lovom na full tiltu, što je zanimljivo, jer mi je na pokerstarsu nesto vise od mjesec dana prije isto bila prva uplata (isto 10 dolara), i tu vecer sam osvojila 575 dolara, 2 dva uloženo. cetvrta od 5000 ljudi. dobila 7 ili 8 puta dva asa u 8 sati igre. zadnja mi je karta bila AA, tip me izbacio sa 10 10.
inace igram najvise na poker770. no ostavila sam si sad 30 dolara na tiltu.
igram na ovim stranicama 5-6 mjeseci. (ft, ps i navise p770) i zaradila sam 13810 kuna do sada. zapisujem si, a ubrajam samo dobitke koje vidim u kešu, znači samo one svote na koje stisnem redraw.
ne znam da li je solidno za 5-6 mjeseci igre, s tim da dosta duže od toga igram poker, no prije 5-6 mjeseci sam tek pocela zarađivat. (par mjeseci prije toga bio je period jahanja po starsu sa 50 dolara sa pokerstrategija, koje sam izgubila na kraju) a pravu lovu sam pocela zarađivat prvo na pokeru 770 jer imaju odlicne frerollove za zapocet. tamo mi je nadimak BabyBasset . možda se znam s nekima od vas
Zadnji popravljao bassetbaby (23-05-2011 17:02:49)