niveaformen napisao:Znaš i sam da je ovo marginalan spot jer inače ga ne bi stavio ovdje, a za donijet najbolju odluku ovi statsi koje si stavio imaju malen utjecaj što se moglo vidjet i iz odgovora cijenjenih igrača. Da je netko stavio ovaj hand na nl10 već bi 5 ljudi napisalo isto što i ja.
As played, ovako na "papiru" i bez readova je fold, a mislim da je croman19 dobro odgovorio na tvoje drugo pitanje.
naravno da je marginalan spot, kao sto si i rekao nebi ga stavljao ovdje da mislim da je clear spot. ne mogu ti dati sve statse jer ja nisam odigrao taj hand nego jedan moj frend i to su statsi koje mi je dao. doduse dao mi je i c/r turn % od 7% ali ne znam koliki je sample a mislim da za taj stat da bi bio indikativan mora bit stvarno jaaaako velik sample handova.
Iskreno, ja sam bio potpuno wtf kad sam vidio hand i nisam imao blage veze ni blizu sta napravit u handu pa sam postao ovdje da dobijem razlicita misljenja ljudi i potaknem raspravu koja bi mogla dovesti do rasvjetljivanja sta se dogada u ovom handu. Ja sam jako veliki fan brainstorminga i uvjeren sam da svaki odgovor i svako drugacije razmisljanje moze biti produktivno i pomoci pri donasanju odluka.
A to sto imamo premalo informacija jebiga, sto imamo manje informacija teze je i zahtjevnije donijeti pravilnu odluku, a u pokeru jako cesto nemas puno informacija i sto bolje mozes procesirati limitirane informacije bit ces bolji igrac i mislim da ovakvi "teski" handovi ti jako puno pomazu u napredovanju... iskreno htio sam da mi ljudi napisu sta bi oni odlucili u tim limitiranim uvjetima jer sam i ja pokusavao analizirati hand s istom kolicinom informacija