Tema: Micro-Mtt BAP
Dakle namjera mi je odigrat dosta micro-mtt na starsima.
-Igram (3.3$ , 2.2$ , 2.75$ i 5.5$ ) turnire . To su uglavnom regular speed (jako rijetko turbo) .
-Ne igram više od 3Mtt odjednom jer smatram da mi igra gubi na kvaliteti i da igram auto-pilot
-Stajkan sam više puta tako da nisam nekakav scammer i uredno sam vršio transakcije.
-Nažalost u zadnjih par dana sam upao u crnu rupu . Neke od handova sam postao i na forum . Neki su loše odigrani ali veliki broj su setupi i natkupi tako da se nemogu pohvaliti uspjesima u zadnje vrijeme.
- Najveći uspjeh je 7. mj. na 11$ Deepstack , ali to je bio filpament i nemam namjeru tražiti stake za mid-buyin turnire dok se ne dokažem na micro buy-in MTT .
http://www.officialpokerrankings.com/po
5.html?t=2
PRAVILA STEJKA:
-Planiram igrati : 15x3.3$ , 15x2.2$ , 6X2.75$ , 10X5.5$ (GTD turnire s fondom od 3K pa nadalje)
-stejkeri imaju pravo kad god zele traziti bilo koji graf iz hem-a ili iz ps cashier-a ili hand history mtt...
-Na forum bi stavljao izvješća sa mtt , zanimljive handove itd.
-Stejk počinje kad se prodaju svi dijelovi i traje dok se ne odigraju svi navedeni turniri
- Ne igram više od 3 mtt odjednom
-Transfer novca preko player to player (Transfer funds) , uplate za stejk i isplate stakerima također
-Na skypu sam online kad igram tako da stakeri na pm mogu dobiti info. i kontaktirat me .
To je sve čega se mogu sjetiti , ako imate nekakvih prijedloga napišite
Deal : 75% / 25%
BI : ukupno 154 $ , 1%=1.54$
nick na Pokerstarsu : ivica5261
Zadnji popravljao ivica5261 (09-05-2011 20:34:14)