Tema: Šaljem na Full Tilt
Pozdrav.
Šaljem na full tilt 220 dolara a vi meni 200 na Moneybookers...
Naravno šaljem prvi provjerenim članovima.
Zadnji popravljao Mr.Curic (10-05-2011 12:00:08)
------------------------------
Skype @@ Mr_Curic
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Pozdrav.
Šaljem na full tilt 220 dolara a vi meni 200 na Moneybookers...
Naravno šaljem prvi provjerenim članovima.
Zadnji popravljao Mr.Curic (10-05-2011 12:00:08)
dodaj me na msn - poslo sam ti u PM
Zadnji popravljao Mr.Curic (10-05-2011 12:19:26)
dodaj me na msn - poslo sam te u PM
fyp
nemam te sta dodavat, a ni nemam msn.. Ak hoces posalji, ak ne nemoj otvarat svaki dan ovakve teme...
Evo saljem na operhit?
Poslano
Thx...
Da ne otvaram novu temu..
Šaljem $105 na Tilt za $100 na moneybookers..
PS: ako odradim player transfer, jel mi se briše ostatak onog added bonusa..
ponude na pm.. naravno, šaljem prvi
Zadnji popravljao rademar (10-05-2011 16:58:45)
Kokac javi se.
ne briše ti se ostatak added bonusa ja sam slao player transfer...
Šaljem $400 na Full tilt za $380 na MB (može i na tekući)
šaljem prvi povjerljivim članovima
stvarno ne znam sta se ovdje dogadjalo jer ja sam primio $$ na tilt s accounta: maniac1501 od Mr.Curica, a na tom accountu je inace igrao Kokac s foruma. Navodno se on ne moze uopce logirat na svoj acc na tiltu.
Uglvanom ja tu nist ne mogu, samo savjetujem da ne radite transakcije s Mr.Curicem.. Pogotovo je sumnjivo sto je jucer zicao 3$, a danas odjednom trazi 200 na mb..
kao sto vidis prvi post je editiran prvo je trazio 60 $ na moneybookers za 65$ na tiltu pa je prepravljeno na 220$ za 200$ + poslo je 236$
kao sto vidis prvi post je editiran prvo je trazio 60 $ na moneybookers za 65$ na tiltu pa je prepravljeno na 220$ za 200$ + poslo je 236$
i meni se to cinilo malo cudnim, ali....neki dan je i od mene zico $ a sada odjednom da ima 236$.....
je 100% nisam to htio prije komentirat a vidis da je post editiran pa sam sad osjetio potrebu da komentiram kad ti je postalo sumnjivo...
malo sam pogledao njegove postove....2.5. trazio je 10$ za starse(vracam sutra)...a vec iduceg dana je igrao NL 0.50$/1$ blinds...(objavio post o losem danu)...
...lol....
koji ste vi fishevi u qrc... uopce ne shvacate koliko je efikasan aggro brm koji mr.curic koristi!