Rear_Admiral napisao:Da, ali napisati 30 strana na neku od tih tema je meni nezamislivo + koristenje 15 izvora literature i jos naci predmet koji sam slusao a da ima veze sa tim. (teoriju igara nisam slusao i ne znam bas puno o tome, a trebas slusat neki predmet da bi mogao pisati zavrsni iz tog predmeta).
ovisi onda sve o tome kakav treba biti završni rad. ja sam išao po principu da tražim mentora kod kojeg bih mogao pisati diplomski na ovu temu i našao jednu genijalnu profku koja je i sama dosta članaka i radova objavila na temu zabavne matematike, igara s kartama i kockama i slično. tako da, nit mi je išta držala ta profka tokom studija, nit sam imao predmet koji je usko vezan za poker (bilo bi zakon da postoji takav ). istina, slušao sam i vjerojatnost i statistiku i teoriju igara, ali poanta je da nisam morao slušati neki predmet da bih mogao pisati rad iz njega. znanje koje imam iz teorije igara mi nije bilo presudno da se snađem u ovoj literaturi.
al ako nisi slušao ni statistiku npr, onda se slažem da bi teško bilo sklepati neki ozbiljan rad od 30 strana.
Zadnji popravljao stu (11-05-2011 18:37:41)
Small stakes poker is like your birthday: everyone calls you, which is supposed to be nice, but it ends up getting annoying.