Re: Lucky river?
wtf jeli ono na trecoj stranici call 0.2 sa royalom
je..
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
wtf jeli ono na trecoj stranici call 0.2 sa royalom
je..
samo pokazuje koliko je zapravo mocan da mu je call vise nego dovoljan.
Samo ti bumpaj eSco ali kad te coldex izazove HU podvit ces rep ka zec...
Mislim ,kad zeli ici spavati i neda mi se igrat,zar onda moraju biti sIck ruke!?
omg,best hand everrrrr lmao
nakon ovog handa te oslovljavam sa prefiksom GOSPODIN, i dok god si na ovom forumu imaš "Vi" od mene. Ti si naš ponos, kao zastava.
Jebote! Tek sad sam skontao ovaj thread! MEGA EPIC!
E, sad.. Tamo negde na 4-5 stranici sam video da se onaj Kriss kurcio malo i izazvao codexnoxa na HU dvoboj koji je ovaj oberučke prihvatio.. Oduševljen krenem da čitam stranice, vidim ima još 6 komada, garant izveštaji sa dvoboja.. kad ono - KURČINA!
Jel tolika nauka napraviti jebeni challange? Jeste vi čuli za $1 HU SNG? Odigrate 10,15,20,.. kolko oćete sngova i napravite side bet od 10,50,100$ kolko već imate dolara.. Kriss, moram da te prozovem u ovom slučaju, ništa lično, al u prvom si redu za prozivanje i ismevanje codexnoxa a nemaš muda da prihvatiš challenge? Ako vam je mnogo $1 ima valjda još uvek na iPoker mreži onih rurnira za 0.1$ +0.02$ rake!
Ja neću odustati dok se taj challenge ne odigra!
šta se tip nabrija
Eto,
ja bi igra sa codexnox HU, al trazim 3:1 oddove, mojih 10 za njegovih 30 dolara. Eto akcije
Jebote! Tek sad sam skontao ovaj thread! MEGA EPIC!
E, sad.. Tamo negde na 4-5 stranici sam video da se onaj Kriss kurcio malo i izazvao codexnoxa na HU dvoboj koji je ovaj oberučke prihvatio.. Oduševljen krenem da čitam stranice, vidim ima još 6 komada, garant izveštaji sa dvoboja.. kad ono - KURČINA!
Jel tolika nauka napraviti jebeni challange? Jeste vi čuli za $1 HU SNG? Odigrate 10,15,20,.. kolko oćete sngova i napravite side bet od 10,50,100$ kolko već imate dolara.. Kriss, moram da te prozovem u ovom slučaju, ništa lično, al u prvom si redu za prozivanje i ismevanje codexnoxa a nemaš muda da prihvatiš challenge? Ako vam je mnogo $1 ima valjda još uvek na iPoker mreži onih rurnira za 0.1$ +0.02$ rake!
ma ja sam i zaboravio na njega... ali ako si sve citao onda si trebo vidit da sam mu rekao jednu nedjelju (ako se ne varam) da ja mogu igrati, al je on tada rekao da nemoze , a ja taj sljedeci tjedna cijeli nisam mogao... ugl, takvoj ribi ne prihvatit challenge neznam dali je moguce ...
*EDIT*
bas cu odbit HU sa ovom legendom online pokera
Zadnji popravljao kriss (13-05-2011 01:28:01)
rademar napisao:Jebote! Tek sad sam skontao ovaj thread! MEGA EPIC!
ma ja sam i zaboravio na njega... ali ako si sve citao onda si trebo vidit da sam mu rekao jednu nedjelju (ako se ne varam) da ja mogu igrati, al je on tada rekao da nemoze , a ja taj sljedeci tjedna cijeli nisam mogao... ugl, takvoj ribi ne prihvatit challenge neznam dali je moguce ...
*EDIT*
bas cu odbit HU sa ovom legendom online pokera
fotošop