Re: kako igrati u polu ili ležećem položaju?
hvala na analizi asu! ali imao je 22 ipak
Sta sam ti napisao na kraju svog posta dole ?
http://www.youtube.com/watch?v=eoY8tAIpo3E&feature=related
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » kako igrati u polu ili ležećem položaju?
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
hvala na analizi asu! ali imao je 22 ipak
Sta sam ti napisao na kraju svog posta dole ?
ma kontam, kontam... sve je to 50 : 50 u pokeru, nekad dobijes nekad izgubis hehe
Ja bi
ma kontam, kontam... sve je to 50 : 50 u pokeru, nekad dobijes nekad izgubis hehe
Ja bi pratio ali odmah sam ti rekao da ima dvije dvice u ruci ...
Postoje li kakva pomagala i što je najbolje?
Pogledaj ovo:
http://cgi.ebay.com/Folding-Notebook-La
ab1f2#shId
Mozda zvuci glupo , ali ja se vise uzivim u igru kada igram na ovom obicnom kompu nego na laptopu
ja igram skoro uvijek lezeci..imam hladilo za laptop koje je ujedno i stalak na krevetu..namjestim jastuk i pokrivac da dobijem cvrst oslonac i imam bezicni mis koji radi odlicno po plahti
nemrem zamislit da igram lezeci,uvijek sjedim..al morat cu probat
ja igram skoro uvijek lezeci..imam hladilo za laptop koje je ujedno i stalak na krevetu..namjestim jastuk i pokrivac da dobijem cvrst oslonac i imam bezicni mis koji radi odlicno po plahti
Uz to stavis suncane naocale da te teze citaju
hehehee hare kralju ovog se nisam sjetio
hehehee hare kralju ovog se nisam sjetio
Tu sam ja da te napomenem ubuduce
hare ti si najbolji bosanski hand reader razmislio sam o ovoj ruci opet, i hehe kak se kaze, moras nekad i platit kad znas da si izgubio
hicpra napisao:ja igram skoro uvijek lezeci..imam hladilo za laptop koje je ujedno i stalak na krevetu..namjestim jastuk i pokrivac da dobijem cvrst oslonac i imam bezicni mis koji radi odlicno po plahti
Uz to stavis suncane naocale da te teze citaju
+10
Ja se osobno kao šišmiš za plafon objesim, to mi nekako najviše paše.
Ja se osobno kao šišmiš za plafon objesim, to mi nekako najviše paše.
Deja Vu
prijava odnosno registracija za objavu odgovora