Re: eo i za mene nesto....
hahahaha. Nema me 5 minuta, stisnem aktivne teme, kad ono fešta, milina. go go go
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » eo i za mene nesto....
hahahaha. Nema me 5 minuta, stisnem aktivne teme, kad ono fešta, milina. go go go
bitno da je covjek odrzao svima bukvicu kad smo ga zejbavali prije par dana da je nesto krivo napisao,a onda isti taj svetac dan-dva poslije mazne lovu SVAKA TI CAST MAJSTORE,NEMOJ ZABORAVIT OTIC U CRKVU U NEDLJELJU...
Haha mali osvoji 300 i nes $ a nezna kak se zovu prve tri karte koje izlaze, a u pm gdje ovo sve vodi
Odo u teretanu i očekujem nastavak kad se vratim...uvijek sam volio sapunice..wiiii!!!!!!!!!!!!!!
baš me zanima dal će se javiti...sramota..
moran rec da san malo razocaran, bas san bia ushicen kad san vidia da ce bit nereda i sad ovo. Nadan se da niste to rjesavali sa PM-anjem, jer nebi bilo posteno prema svima nama koji se brinu
Odo u teretanu i očekujem nastavak kad se vratim...uvijek sam volio sapunice..wiiii!!!!!!!!!!!!!!
+1
sam kaj ja neidem u teretanu neg na pljugu....
Jebovaspank, ovdje nek se vodi rasprava, malo smijanja nam svima nebu falilo....
+1
sam kaj ja neidem u teretanu neg na pljugu....
moran rec da san malo razocaran, bas san bia ushicen kad san vidia da ce bit nereda i sad ovo. Nadan se da niste to rjesavali sa PM-anjem, jer nebi bilo posteno prema svima nama koji se brinu
Što se tu može riješit, vjerojatno se dečko neće više javit ovdje.
Evo i slika transfera.
Zadnji popravljao salemetal (19-05-2011 15:22:58)
Zasto uopce stejkat neke lijeve ljude koji jedva znaju igrat pkr..Bolje uzet pare i zapalit ih,jednostavnije je i brze
Zasto uopce stejkat neke lijeve ljude koji jedva znaju igrat pkr..Bolje uzet pare i zapalit ih,jednostavnije je i brze
Lik je zajebao stakera za 250$ . Osim što je zajebao Salemetal-a zajebao i sve nas ostale koji tražimo stake na forumu . Staking tema je vrlo aktivna na forumu i ovo je veliki korak nazad . Pa jebote sad će trebat svakoga tko traži stake poslat na poligraf.
Vrati pare majmune , nećeš se usrećit sa soma kuna .
pa ako mene pitate, bilo je samo pitanje vremena kad ce se ovako nesto dogoditi i zato ni sam nisam htio slati pare ljudima za te 1-2$ turnircice iako sam misljenja da je tako nesto +ev (naravno pod pretpostavkom da ce ti covjek actually isplatiti pare ako shipa nesto, ali ocito je tako nesto previse za ocekivati)
sreca da je u pitanju samo 250$, moglo je biti i puno vise
al da, ko sto kaze covjek iznad mene, sumnjam da ce itko vise ikad dobit ovakav stake na forumu
ne prezalosno je jbt da se ovako nesto desava mislim koji k i ja sam ga stejkao tko zna jel meni uopce odigrao te sngove. Mislim bmk za 10kn al svejedno mislim da treba prestat stejkat lijeve igrace
pa ako mene pitate, bilo je samo pitanje vremena kad ce se ovako nesto dogoditi i zato ni sam nisam htio slati pare ljudima za te 1-2$ turnircice iako sam misljenja da je tako nesto +ev (naravno pod pretpostavkom da ce ti covjek actually isplatiti pare ako shipa nesto, ali ocito je tako nesto previse za ocekivati)
sreca da je u pitanju samo 250$, moglo je biti i puno viseal da, ko sto kaze covjek iznad mene, sumnjam da ce itko vise ikad dobit ovakav stake na forumu
this..
Ako je sjebo za 250$, ko zna sta bi napravio za 10k da uleti slucajno. A bilo je puno "lijevih" igraca koji su trazili stejk za neke SCOOP L evente gdje su nagrade jako velike.
Nije mi uopce zao dat 10-20$ nekom da igra, ali mislim da bi popizdio da taj netko shipne nest vece i zajebe..
kuzis ti to, stakeas nekog i onda taj konacno nesto shipa i nakraju bude ''HARAŠO''
10$ + 80%.... = 18$
16 si dobio ---- dužan ti je još 1.57$
STAK MATH
Esco odakle je ta ljepotica ?
koji debil i jos se na kraju pohvali s time u temi hvalisanja