Re: Šaljem $400 na Full tilt za 370 na MB
može, ali prvo trebam lovu na accountu ako ne dobiješ love u roku 2h ne paničari, idem samo neko kolu gledati...dobiješ lovu danas 100%
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker Transakcije » Šaljem $400 na Full tilt za 370 na MB
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
može, ali prvo trebam lovu na accountu ako ne dobiješ love u roku 2h ne paničari, idem samo neko kolu gledati...dobiješ lovu danas 100%
Ma vjerujem ti ja, vidim da si dobra duša i da me nečeš zajebat. A reci mi samo, jel ti isti username na MB-u (OMGBeer)?
nije.
A kako da znam dal češ mi ti poslat? Napiši mi na PM barem username sa MB.
reči ču ti kad šaljem isto tako boš vidjeo u transaction history
reči ču ti kad šaljem isto tako boš vidjeo u transaction history
Ojk, vjerujem ti.
Kada ti dobiješ na Tiltu $, onda meni pošalji na MB na username: tardsgonatard. Može?
Može
MB=Moneybookers right???
Zadnji popravljao Jman28 (23-05-2011 18:59:03)
Može
Hvala, srce si
Btw, možeš mi dati link na poruku na 2+2 di su te zeznuli za dolare? MUČKA ĐUBRAD nači ču ih i natjerati ih da ti vrate dolare!!!!! Neče se oni sa tobom zajebavat, a meni radiš usluge!
Može
MB=Moneybookers right???
Tako je. A username na Moneybookers mi je tardsgonatard. Ok? češ sigurno poslat?
ajde vratit ču se za oko 2h, pretpostavljam lova če biti na mom accju do tada.
ti očeš love na moneybookers right??
ajde vratit ču se za oko 2h, pretpostavljam lova če biti na mom accju do tada.
ti očeš love na moneybookers right??
Tako je, ali šalji na tardsgonatard. Može?
Btw, možeš mi dati link na poruku na 2+2 di su te zeznuli za dolare? MUČKA ĐUBRAD nači ču ih i natjerati ih da ti vrate dolare!!!!! Neče se oni sa tobom zajebavat, a meni radiš usluge!
Ništa nisam dobio, tako da pretpostavljam, da si se zezao
ah, dobri stari denis, nikako da odraste zloćko jedan
Uh tek sam sad vidio sve, cek da procitam, hajde tko oce za koliko sta?
Ništa nisam dobio, tako da pretpostavljam, da si se zezao
ME POKUŠAVAŠ SKAMAT?!?! Ja sam ti poslao, ali ti meni nisi poslao na MB tardsgonatard!!!
Pa dobro jeste vas dva meni morali usrat cijeli topic?
Pa dobro jeste vas dva meni morali usrat cijeli topic?
prijava odnosno registracija za objavu odgovora