Re: Matej - moremore
rekli su mi da bi voljeli da bas ne gledam gdje me voze. ali nije bilo nista strasno, jer sam isao preko pouzdanog covjeka. i nisam bio sam. da, cash game i ta vila su istina, jedino sto nije bilo toliko talijana, nego engleza, skandinavaca itd. bankrot je preuvelican, ali istina je da sam posudio novac od frendova, da bih mogao igrati jace limite. taj novac je naravno i vracen.
npr. kad sam "bustao" prvi put, ostalo mi je mozda 5k eu, ali nisam bio zabrinut jer u tom trenutku su mi neki frendovi bili duzni oko 20k. i dan danas mi je vani oko 10k. ljudi vracaju polako, ali glavno da vracaju. dakle, sve je napuhano.
@matej: mene zanima u vezi ovog cuvenog clanka na 24ekspres, koliki dio ove price je istinit? znaci jesi li stvarno bio na tom cash gameu u italiji, pa su oni dodali detalje poput poveza na ocima, filmskih prizora i sl, zatim ovo sto oni zovu "potpuni bankrot" i da si trazio pomoc od poznanika, jesi li se to samo morao spustiti na koji level nize pa su oni to preuvelicali ili si stvarno bustao itd
hvala