Tema: chillout, i've got this (ili: 7 do 3? not-4-me projekat)
Ok, znači da zakotrljam ovo... već neko vrijeme igram, trenutno se gubim između 5 i 10NLa, a želja i sveti cilj mi je odjebat svaki posao i ustajanje u 6 ujutro kako bi mogo platit neke osnovne račune i počet izvlačit neke ozbiljnije cifre sa poker stolova
i zato sam odlučio otvorit ovaj projekat ponajviše zbog toga da si stvorim naviku postanja hendova, grafova, uspjeha i neuspjeha, i kako bi sebe natjerao da više vremena posvetim učenju i kreiranju zdravijeg i oštrijeg mindseta što se pokera tiče, jer sam svjestan nekih svojih grešaka i nedostataka u svojoj igri ali ih možda neznam najbolje ispraviti... i tu računam na svaku vašu pomoć, komentare i savjete
stvari stoje ovako, izbuildao sam roll od 350$ od 0 igrajući isključivo 6max NL uz pomoć nekih mikro FPPova.
najveći problemi sa kojim se borim je to da se znam nać u mindless sessionu i onda černobil izgleda kao dječija igra, klikanje jer je fora, nema on ništa i slično su misli vodilje u tim trenucima, ako podimim stack zbog ovog ili onog razloga taj sesh se pretvara u lov na isti i tu je disko mode on.
drugi (ne nužno na toj poziciji) je taj što nemam previše vremena za grind i znam previše tog slobodnog vremena lad't jaja i često su ti moji sešni osuđeni na satipo - dva igre, nerijetko i slackam koji dan u tjednu
treći postaje očit pogledom na graf koji ću postat dolje
shvaćam da uvod gore zvuči kao puka želja obzirom na volume koji uvaljujem u sve ovo ali upravo zato sam se i odlučio na ovo
dolje ću postat statse i graf za nl5 i nl10 (kojeg sam doduše odigrao samo 4k hendova) ali ajde.
Zadnji popravljao OuterEgo (18-05-2011 22:08:17)