Tema: NL100: 2 para u 3betanom ptu
Villian je 33/20 i 5.3% 3bet na 200injak ruku, ali mislim da kad se ovaj hand odvio nisam imao previše ruku na njemu i da je imao više tight statse. Pošto sam bio u auto-pilot modu nisam baš previše niti razmišljao o njegovom range-u, al sad kad razmislim najvjerojatnije je nešto tipa 99-QQ, AQ, ponekad vjerojatno i KK/AA, a moguće i AK makar uvjeren sam da to ekipa najčešće 4beta jer ne žele igrat OOP + naravno neki random handovi koji tu "nebi trebali bit".
Iako znam da ne flopu nema previše lošijih ruku od kojih ću dobit call, cbetam ga jer bi ga i cbetao sa air-om pa ovako malo i balansiram. Turn std.
River me prvenstveno zanima koji je njegov range za ovaj shove. Mislim da FD nebi odigrao ovako pasivno u 3betanom potu, a pošto je river As, a Ks je kod mene, drastično je smanjen broj kombinacija njegovih FD-a. Također ne vidim previše kombinacija 2 para koji me beataju s obzirom da ja imam blockere za AJ/AK. Eventualno slowplayan KK/AA no opet ja imam blockera za KK...
UTG ($180.25)
MP ($100)
CO ($182.55)
BTN (Alpha Scorpii) ($101)
SB ($213.15)
BB ($100)
Dealt to BTN (Alpha Scorpii)
Preflop: (Pot is: $1.5)
UTG folds, MP raises to $3, CO folds, BTN (Alpha Scorpii) raises to $9, SB calls $8.5, BB & MP fold
Flop: (Pot is $22, 2 players)
SB checks, BTN (Alpha Scorpii) bets $12, SB calls $12
Turn: (Pot is $46, 2 players)
SB checks, BTN (Alpha Scorpii) bets $25, SB calls $25
River: (Pot is $96, 2 players)
SB bets $167.15 (All-In)
Total Pot: $263.15 | Rake: $263.15