Tema: Grafovi - svibanj
Fail
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
nl50-nl100 hu i 6max rush
Zadnji popravljao Tilt (31-05-2011 23:57:45)
Sram me staviti.
čuljku za ljubav
Zadnji popravljao dfable (01-06-2011 00:16:21)
"proljece je a u meni nemir..."
bu bolje decki xD
dfable napisao:Sram me staviti.
zapocelo kao projekt koji je dozivia FAIL zbog završnih kolokvija i ispitnih rokova...
cilj je bio 1000 e...
I mene je sram,ali stavit cu...
Srecom s RB-om i bonusom sam cca na 0...
Uploaded with ImageShack.us
Zamolio bih gospodina chillin-a i s-dubai-a da postaju svoje grafove kako bi pokazali svoje pokerasko znanje od 8bb/100.
Reko je brandon da su oni jako bitni pa bih bio zahvalan ako bi poslali ono sto trazim. Njihovi postovi imaju toliko smisla da ja ne trepcem dok ih citam bez obzira koliko su dugi jer svaka njihova rijec zlata vrijedi. Ajde stoko 8bb/100 na sunce
Zadnji popravljao RufMichAn666 (01-06-2011 03:42:43)
SMARAŠ ČOVEČE...ako te bas zanima imas na sharkscopu sve dubai0 starsi...sljedece godine kupujen jednog takvog ka sta ti je na avataru prijo...hah a lika svatia je preosobno
Zadnji popravljao dubai0 (01-06-2011 03:57:03)
SMARAŠ ČOVEČE...ako te bas zanima imas na sharkscopu sve dubai0 starsi...sljedece godine kupujen jednog takvog ka sta ti je na avataru prijo...hah a lika svatia si preosobno
Ok. Ne igras cash,super rezultati za turnire i nemoj se petljat u moje odgovore za cash. A za S5 ce ti trebat jos koja godina,nebitno.
Dalje,nije preosobno,vec volim postivanje i postenje. Ne podnosim kad se netko ponasa kao stoka,a jucer je chillin upravo tako iz vedra neba postupio pa je za njim krenula lavina ribica iako sam za njih bog otac u cash gejmu.
To je to,pozz.
EDIT: Pardon,pisem jedino za 6max sto se tice cash gejma,da ne bi uletila opet neka pitanja za HU.
Zadnji popravljao RufMichAn666 (01-06-2011 04:06:04)
Dalje,nije preosobno,vec volim postivanje i postenje. Ne podnosim kad se netko ponasa kao stoka,a jucer je chillin upravo tako iz vedra neba postupio pa je za njim krenula lavina ribica iako sam za njih bog otac u cash gejmu.
HUsng uglavnom...a pogledaj malo njegove postove vidices da je to std za njega, nikakvo nepostivanje...pozzz
cash
[ ] volume
[x] swing
mtt
[ ] volume
[x] luckbox
nakon što je banka otisla na
i
ja sam zadovoljan..1.50 9-man SNG..ima nesto i 18 i 27 man, al jako malo..ulovio sam opet dosta slobodnog vremena i sad krecem s 50$ da igradim banku ponovno..s time da je graf od 15.5. jer ranije nisam ni igrao..
Zadnji popravljao hicpra (01-06-2011 11:37:52)
jebo me net 10ak dana tak da za to vrijeme skoro da nisam ni igro i od tuda ogroman volumen
tejko sam shot na nl400 i odustao vrlo brzo iz grafa se vidi da je to super proslo ,valjda bu bolje drugi put
dubai0 napisao:SMARAŠ ČOVEČE...ako te bas zanima imas na sharkscopu sve dubai0 starsi...sljedece godine kupujen jednog takvog ka sta ti je na avataru prijo...hah a lika svatia si preosobno
Ok. Ne igras cash,super rezultati za turnire i nemoj se petljat u moje odgovore za cash. A za S5 ce ti trebat jos koja godina,nebitno.
To je to,pozz.
EDIT: Pardon,pisem jedino za 6max sto se tice cash gejma,da ne bi uletila opet neka pitanja za HU.
Eto kad si bog otac u cashu baci graph da se divimo
RufMichAn666 napisao:EDIT: Pardon,pisem jedino za 6max sto se tice cash gejma,da ne bi uletila opet neka pitanja za HU.
Eto kad si bog otac u cashu baci graph da se divimo
Napisao sam za njih tj one iz threada za 2nd flush. Inace kad je netko za mene bog otac u cashu sutim,slusam i zapisujem sta covjek prica. Poslat cu graf kasnije,sad moram u grad.
Na jobu sam pa nemam graf al nije ni bitno jer je volume usran ko i uvijek..cca 3k odigranih ruku,4 BI plusa..
...nebuloze...
Pod hitno moras prestat gledat se u ogledalo i masturbirat..
Cinio si mi se ok dosad al po tvojih zadnjih par postova mogu lako zakljucit da si jedan od smijesnijih likova na forumu..Bog..heh..
Zadnji popravljao Dr.Greenthumb (01-06-2011 14:00:02)