Tema: STAKE
Eto želim informirat sve nazočne forumaše, ako ima netko voljan stejkati me neka to i učini vjerujte nećete požaliti. Ukoliko postoji netko takav neka se javi na pm. Hvala
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Eto želim informirat sve nazočne forumaše, ako ima netko voljan stejkati me neka to i učini vjerujte nećete požaliti. Ukoliko postoji netko takav neka se javi na pm. Hvala
aj da potvrdim meni se zadnji put isplatilo al nazalost sav roll sam digo nesto dugove moro podmiriti pa ti trenutno nemogu pomoć.. imam tvoj broj moba pa ak nadem kakve pare stejkam te jer se zadnji put isplatilo.. uzivaj
a fala nema veze i zahvaljujem za zadnji put, rekao sam da je profitabilno.
moze samo se ti javi bas mi treba neki mali stejkić, dat cu velki postotak stejkeru ajde
grafovi?
šta bi igro?
e da i btw... baš me zanime vrijeme registracije korisnika kiki99... stavio bi sve novce da je u intervalu od 20.27h-20.40h
Zadnji popravljao -b3k's- (01-06-2011 20:45:38)
odjednom se ukljucili u raspravu novi clanovi
Dajem stejkeru sve na izbor također daj prijedlog oko postotka sve se dogovaramo.
pa sry to su gluposti... daj ti neke reference za sebe što si i koliko si igro pa ćemo razgovarat
a jel moze ipak to malo detaljnije?? prijasnji rezultati...sto bi igrao..i tako.!
sorry ak mislis da samo ko onaj lopov kaj vas je sve pokrao nemoj me stejkat.. necu plakat tu... i stejkeru dam adresu i sve itd... pogledaj vrijeme registracije kiki99
kak ti se samo da.................................... praviti accountove? pa nisu ljudi s kruške pali -.-''
mislim..ipak ako trazis stejk da bi se mogao malo vise potrudit..tj opistai malo povjest svoji igara ( prijasnji rezultati..), reci sto zelis igrati...kada zelis igrati...
sorry ak mislis da samo ko onaj lopov kaj vas je sve pokrao nemoj me stejkat.. necu plakat tu... i stejkeru dam adresu i sve itd..
Eto htio bi turnire do 5$ igrat, od 15.06. tekuće godine sam u pohodu !
svaka cast decki pokerasi ste i nemam nista protiv vas, ali puni ste para i jos ne zelite pomoc kolegama i uz to mozda profitirat to je ono sto cijenim kod vas... i btw sretno svima
moga si se bar potrudit i stavit neke grafove iz photoshopa...
Zadnji popravljao dubai0 (01-06-2011 21:04:18)
kao prvo ne znam stavit grafove, kao drugo nitko se nije rodio kao profi igrac pokera, na vama malo boljim znalcima je da pomognete drugima doc do toga sto vi ne činite, već svaku objavu popljujete i pravite se pametni neki od vas... ajde znalci nek mi dode jedan od vas uzivo na partijuu.... samo to me zanima
mozda bite netko i stejko da si reko da ces igrat turnire sa manjim buy inom..lol..posto si vjerovatno pocetnik tj..nemas nikakvih prijasnjih zapazenih rezultata
svaka cast decki pokerasi ste i nemam nista protiv vas, ali puni ste para i jos ne zelite pomoc kolegama i uz to mozda profitirat to je ono sto cijenim kod vas... i btw sretno svima
moga si se bar potrudit i stavit neke grafove iz photoshopa...
this this this
kao prvo ne znam stavit grafove, kao drugo nitko se nije rodio kao profi igrac pokera, na vama malo boljim znalcima je da pomognete drugima doc do toga sto vi ne činite, već svaku objavu popljujete i pravite se pametni neki od vas... ajde znalci nek mi dode jedan od vas uzivo na partijuu.... samo to me zanima
ALOOOO COVJECE PA DAJ TAJ JEBENI NICK AKO NEZNAŠ GRAF STAVIT!
isusa ti al si naporan!
mozda bite netko i stejko da si reko da ces igrat turnire sa manjim buy inom..lol..posto si vjerovatno pocetnik tj..nemas nikakvih prijasnjih zapazenih rezultata
Mauricije napisao:svaka cast decki pokerasi ste i nemam nista protiv vas, ali puni ste para i jos ne zelite pomoc kolegama i uz to mozda profitirat to je ono sto cijenim kod vas... i btw sretno svima
reko sam da cu igrat s buy inom do 5$ pritom sam mislio uglavnom na 1-2 povremeno neki za vise npor 3,30 knockout... nesto sitne rezultate imam, da istina
prijava odnosno registracija za objavu odgovora