Tema: Titan Poker - ponuda
BONUS KOD: POKERPROHR
Ako se na Titan Poker registrirate preko pokerpro.com.hr imat ćete slijedeće pogodnosti:
200% bonus do $2000 na prvu uplatu
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
BONUS KOD: POKERPROHR
Ako se na Titan Poker registrirate preko pokerpro.com.hr imat ćete slijedeće pogodnosti:
200% bonus do $2000 na prvu uplatu
jel igra tko ovdje,uplatio bi pa da pitam nesto
?
a ti jos nisi cuo?
što?
Zahrđo im site
Ja imam preko 100 000 handova tamo. NL5, NL10 i NL25+ 100tinjak turnira do 5$ buy in. Ima podjednako fisehva i regulara, jako aktivan support -stalno ti nude bonuse, tickete i sl. Isplati se s njima cjenkat. Mislim da ne mozes imati direktni rakeback, nego mjenjas poene za cash. Software malo spor, treba ti jak procesor za multi tabling (12+ stolova). Cesti garantirani turniri sa dobrim prizepoolom
deinstalirao sam titan da se mogu regat preko pokerpro, ali još uvijek mi izbaci stari nick kod prijave pa nemogu raditi novi acc.
btw. izbrisao sam cookije i history, trebam li još što?
Ako si izbrisao cookie trebalo bi sve biti ok. Ali znaš da se ne možeš dvaput sa istim imenom prijaviti na istu poker kuću?
Pozdrav vama starim memberima i tebi dfable posebno jer si iz Baderne ovo ono.
Imam par pitanja vezano za te siteove nove registraciju bonus i to . William hill bi me zanimalo malo info-a.
U koju rubriku da to pitam
U ponudama na nekim drugim stranicama sam vidio da za Titan poker daju 200% bonusa na prvu uplatu plus 20$ direktno na račun, također za prvu uplatu. Jel to nešto novo u njihovoj ponudi ili tako vrijedi i kod vas (Pokerpro)?
Kod nas nema tih $20 instant.
A jel kod vas bonus na prvu uplatu 100% ili 200%?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora