Re: Šaljem na Full Tilt
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Kog vraga vi koje je nasukao ne odete polomiti to smeće?
očito vreba nove članove koji ga ne znaju...
dobro Ja nisam za nasilje...ali ako se zna njegova adresa i ime i prezime...stvarno me zanima razlog zasto se toga lika nebi posjetilo i malo popricalo s njim(barem oni koje je zajebo.. )..ukoliko se ispostavi da i dalje provocira tj..da ne zeli vratiti novce zasto se nebi ukljucila i policija?? to je ipak prevara i kazneno djelo..!
Kog vraga vi koje je nasukao ne odete polomiti to smeće?
dobro Ja nisam za nasilje...ali ako se zna njegova adresa i ime i prezime...stvarno me zanima razlog zasto se toga lika nebi posjetilo i malo popricalo s njim(barem oni koje je zajebo.. )..ukoliko se ispostavi da i dalje provocira tj..da ne zeli vratiti novce zasto se nebi ukljucila i policija?? to je ipak prevara i kazneno djelo..!
karik napisao:Kog vraga vi koje je nasukao ne odete polomiti to smeće?
Kakvo kazneno djelo? Na taj način mu možeš soli na rep staviti.
Mladić i nakon niza prevara i upozorenja, nastavlja sa istim sranjima. Znači da je zreo za barem dva loma ruke i po koju longetu.
sta kakvo kazneno djelo??lol///neznam koliko si upucen ali malo pogledaj po forumu....pod broj1 NEOVLASTENO UPADANJE NA TUDJI KORISNICKI RACUn tocnije na Full Tilt account...itd
Kakvo kazneno djelo?
sta kakvo kazneno djelo??lol///neznam koliko si upucen ali malo pogledaj po forumu....pod broj1 NEOVLASTENO UPADANJE NA TUDJI KORISNICKI RACUn tocnije na Full Tilt account...itd
karik napisao:Kakvo kazneno djelo?
A odakle tebi pravo da kockaš na netu?
http://www.mzss.hr/hr/ministarstvo/zakonodavstvo/uprava_socijalne_skrbi/zakon_o_priredivanju_igara_na_srecu_i_nagradnih_igara_nn_83_02
Dakle pajser i u goste kod momčine.
Zadnji popravljao karik (14-06-2011 12:20:57)
batina je izašla iz raja . malo šamarelica i to je to
haha..a dobro...al ipak mislim da nasilje nista nerjesava...
batina je izašla iz raja . malo šamarelica i to je to
imao sam srece da kad sam dosao na forum da sam malo gledao objave pa sam odmah vidio sta su napravili ti Mr.Curic i drugi pa kada mi je poslao poruku odmah sam znao o cemu je stvar
i? jesi li?
Zadnji popravljao solferino21 (14-06-2011 16:37:54)
Mr.Curica? To je onaj šupak (disi pikico, znam da čitaš) koji me nije uspio ubiti?
p.s. ako nekome treba, imam njegovu sliku.
p.p.s. i ja sam protiv nasilja, tako da je moja preporuka samo pajseriranje
hahaha...dada vidim da je bilo i prijetnji smrcu...e to je stvarno bolesno..
koji me nije uspio ubiti?
p.p.s. i ja sam protiv nasilja, tako da je moja preporuka samo pajseriranje
?
dfable napisao:p.p.s. i ja sam protiv nasilja, tako da je moja preporuka samo pajseriranje
?
yup
p.p.p.s. zove se Marko Curic (čćcžšđdž štagod već), u hrvatskim mafijaškim krugovima poznat kao mr.Curica.
mr.curica u svom internet tough guy uredu
Zadnji popravljao Andre_787 (16-06-2011 22:38:44)
bump. živ sam
jbt ...na ovom forumu se može i poginut