Tema: Headache zvani supak
Uglavnom prevario me za 3k a znam i da je neke prevario za jos vise ali o tom necu pricat jer oni ne zele za sad.
Stejko sam ga na rijec i povjerenje jer sam glup ko kurac,nisam trazio acc i pass i da mi posta graphove svaki dan ili tako nesto.
Na pocetku je igrao vece limite nego sto smo se dogovorili i igrao je hu iako smo se dogovorili da igra 6max.Objasnjenje je bilo da je igrao protiv fisheva.
Kasnije sam vidio da igra neke turnire,ftopsove i stepove.Na to je rekao da ima tickete i sta ja znam.To je mozda istina ali eto,sumnjivo mi je.
Doslo je vrijeme kad je dosta rijetko igrao i kad sam ga pitao zasto on je reko da mu je acc baniran jer,SLUSAJ OVO njemu je neki lik iz hrvatske slucajno sjeo i chip dumpo,ej njemu je neki random chip dumpo.
Pa ako me vec jebes bar budi pametan i jebi me kako bog zapovjeda
Zasto bi tebi neko bez ikakog razloga chip dumpo,prvo on sigurno ne voli davat nekom pare samo tako,sigurno mu to nije uzitak,drugo ajmo reci da ste se dogovorili da on tebi chip dumpo,ne zelite to radit jer meni ide dio profita.
Znaci sta se desilo,headache je njemu chip dumpo moj stake i uhvatili su ga i banali.I kolko je covjek glup da men ne kaze ne mogu igrat sad na odmoru sam ili bla bla on dode sa tom pricom da je njemu neki random slucajno chip dumpo.
Ok,samo sam sutio,htio sam uzeti bar sto je ostalo na acc i trazio sam pass i acc,on je rekao da nije kod kuce i da ce poslat kad dode kuci,to je bilo prije jedno 8-10 dana i od tada ga nema na skypu a inace je 24/7 na skypu.
Ako je nesporazum,nek se javi ako ne jebiga,supcina si.
Ja nisam neko ko ce bit isfrustriran jer mi je lik popusio pare i da se sad idem ovdje "osvecivat".To znaju drugi koje sam stejkao a ima ih dosta.
Ispricavam se likovima koje je prevario jer oni jos ne zele ici sa ovim u "javnost" al ja nisam mogo izdrzat.
Ako mu saznam ime i prezime stavit cu ovdje samo da ga obrukam i ocrnim.
Mozda ispada da pizdim al ne.Meni je svejedno sad,popusio sam pare i gg,necu ih dobit al njega zelim ocrnit,jer prevario je ove likove i sad mene i da niko o tom ne prica ispada prelako za njega,moram bar nesto.
Zadnji popravljao croman19 (17-06-2011 11:54:43)