Re: from hero to zero
iii šteta i meni se nesto tako dogodilo prosle godine otprilike u ovo vrijeme... ali kao sto su ti vec rekli ak si jednom dosao do svih tih para, mozes opet.
šta da radiš kad si bog nego da se glupiraš
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
iii šteta i meni se nesto tako dogodilo prosle godine otprilike u ovo vrijeme... ali kao sto su ti vec rekli ak si jednom dosao do svih tih para, mozes opet.
...treba si cashirat 1k eura dat ocu i materi...nebi ti vise srali toliko
...treba si cashirat 1k eura dat ocu i materi...nebi ti vise srali toliko
FTW !!!!!!!!!!!!!!!!!
jos bolje dignit 20 iljada kuna, i doma ih plesnit o stol. i rec.
EVO TI PLATI STRUJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jos 20 iljada kuna za partijanje, da imas za cilo lito.
I onda preko lita ionako je tesko igrat kad se stalno partija, al opet si ostavis 10ak kejeva i kad ti se grinda grinda, kad ne ne grindas, dovoljno imas $ uvjek i gg. Znaci kad je downswing, cashoutas ako ostane sta i izludiras se sa tim parama. Onda ce positive thinking doc i nema zime.
20 k , za te novce si mogao kupit srednju + faks , objesit diplome starcima o vodokotlić i još bi ti ostao roll za nl100
u ovoj državi ništa pametnije i tako nemožeš napravit
p.s. sretno s oporavkom, najpametnije je stisnut malo i riješit se tih obveza i pizdarija i onda polako grindat natrag
A jos bolje od toga je odustat od srednje i vise nikad stupit nogom u skolu.
jos bolje dignit 20 iljada kuna, i doma ih plesnit o stol. i rec.
EVO TI PLATI STRUJU KURVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jos 20 iljada kuna za partijanje, da imas za cilo lito.
fyp
pepy667 napisao:20 k , za te novce si mogao kupit srednju + faks , objesit diplome starcima o vodokotlić i još bi ti ostao roll za nl100
p.s. sretno s oporavkom, najpametnije je stisnut malo i riješit se tih obveza i pizdarija i onda polako grindat natrag
ja sam završio dvije odjednom, a najviše vremena sam proveo u birtiji koja se nalazi na pola puta.
U prvoj školi se pravdaš obvezama u drugoj,i obrnuto. Mnogo toga uopće nije nužno,ali lijepo izgleda na zidu.Nešto kao lovački trofeji.
p.s. vidimo se u švedskoj dogodine nadam se(ako si još gore)
svaka cast na priznanju, slicna stvar je i kod mene iako su cifre daleeeeko od mojih i bas sam se spremao za ponovni uspon kad ono ode FT u kurac.
Ali ne sumnjam da ces se vratiti
chillin napisao:jos bolje dignit 20 iljada kuna, i doma ih plesnit o stol. i rec.
EVO TI PLATI STRUJU KURVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jos 20 iljada kuna za partijanje, da imas za cilo lito.fyp
croman19 napisao:pepy667 napisao:20 k , za te novce si mogao kupit srednju + faks , objesit diplome starcima o vodokotlić i još bi ti ostao roll za nl100
ja sam završio dvije odjednom, a najviše vremena sam proveo u birtiji koja se nalazi na pola puta.
U prvoj školi se pravdaš obvezama u drugoj,i obrnuto. Mnogo toga uopće nije nužno,ali lijepo izgleda na zidu.Nešto kao lovački trofeji.
Zacudit ces se kolika je ogromna razlika izmedu swe i cro
Tamo bar vrijedi obrazovanje ali u cro je smijesno.A ako bitas poker i zivis u cro nebi razmislio dvaput da ostavim skolu istog trena
to je dogodine.
Al' trenutno je u Splitu. Pa ovako onda :
Zadnji popravljao chillin (02-07-2011 20:14:57)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora