ovaj pijetraj je apsolutni kreten ,njegovog komentiranja mi je pun kurac, gledam borbu i ovaj cijelo vrijeme sere kako je haye bolji i ja gledam koji kurac, valjda ja neznam sta se boduje u boksu ,ak je to samo izmicanje onda ok..
sto se tice pjetraja kad je ovo vec ufc tema covjek je jednom bio komentator na novoj kad je bio ufc, ne sjecam se ko se borio i uglavnom jedan lik dode u full mont i pjetraj ( citaj veliki strucnjak) kaze : on se sad sjeo na njega i malo se odmara jer on zapravo nemoze puno toga iz ove pozicje i zbog toga ufc nije spektakularan ko boks zato jer se mogu odmarat (nakon toga svaki daljnji komentar pjetraja pada u vodu) nemoram ni rec da je borba ta zavrsila u iducih 10 sec polugom na ruci
dakle prije meca sam htio da haye nokautira klicka no kako je mec odmicao poceo sam navijat za klicka jer kako god lijepo izgleda kad se haye izmice covjek nije uputio 5 udaraca i meni nije stvarno jasno o kakvoj pobjedi haye bi se tu pricalo, ovo cak nije bilo ni blizu , pa klicko je spusio realno mozda 3 runde kao sto su i bodovi nakraju pokazali
bio je flip, il cu dobit il cu izgubit -vis da je 50-50